5 φωτογραφίες »

Σύγχρονο και καλό ποιοτικά είναι το εσωτερικό του Nissan Qashqai.

Εσωτερικό: Ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα

133.788 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Το εσωτερικό και αυτής της έκδοσης του Nissan Qashqai που δεν διαφοροποιείται, διακρίνεται για την αναβαθμισμένη εικόνα που πέρασε σε όλη τη σειρά με την ανανέωση του μοντέλου. Τα καλύτερα υλικά κατασκευής, το προσεγμένο φινίρισμα και η συναρμολόγηση, του έκαναν μια ένεση ποιότητας που είναι αντιληπτή άμεσα. Ο διάκοσμος είναι σύγχρονος διαθέτοντας όλα τα νέα και απαραίτητα στοιχεία, με την προαιρετική οθόνη του συστήματος NissanConnect στο κέντρο του ταμπλό να ξεχωρίζει. Η εργονομία πάντως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, τόσο όσον αφορά στον χειρισμό του συστήματος αυτού όσο και γενικότερα στο εσωτερικό του Qashqai, αφού χάνεσαι από τους αρκετούς διακόπτες σε δύσχρηστα την ώρα που οδηγείς, σημεία.  Η θέση οδήγησης είναι πανοραμική και προσφέρει άνεση, καλή περιφερειακή ορατότητα και επαρκή πλευρική στήριξη, όμως θα την θέλαμε λίγο πιο χαμηλά τοποθετημένη από όσο επιτρέπει η ρύθμιση του καθίσματος να βρίσκεται.

Χωρίς καμία διαφορά σε πρακτικότητα και χώρους, το Qashqai και με αυτό το μοτέρ είναι σε θέση να ικανοποιήσει πλήρως τις μεταφορικές ανάγκες μέχρι και των 5 επιβατών της καμπίνας του, ενώ ο χώρος  αποσκευών με όγκο 430 λτ. είναι λίγο πιο κάτω από το μ.ο. της κατηγορίας. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel