• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σύγχρονο και καλό ποιοτικά είναι το εσωτερικό του Nissan Qashqai.

Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 430 λίτρων και είναι μικρός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αντίθετα ο χώρος αποσκευών ικανοποιεί.

Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 430 λίτρων και είναι μικρός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αντίθετα ο χώρος αποσκευών ικανοποιεί.

Εσωτερικό: Ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα

Διαβάστηκε από 71455 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/5/2019
 

Το εσωτερικό και αυτής της έκδοσης του Nissan Qashqai που δεν διαφοροποιείται, διακρίνεται για την αναβαθμισμένη εικόνα που πέρασε σε όλη τη σειρά με την ανανέωση του μοντέλου. Τα καλύτερα υλικά κατασκευής, το προσεγμένο φινίρισμα και η συναρμολόγηση, του έκαναν μια ένεση ποιότητας που είναι αντιληπτή άμεσα. Ο διάκοσμος είναι σύγχρονος διαθέτοντας όλα τα νέα και απαραίτητα στοιχεία, με την προαιρετική οθόνη του συστήματος NissanConnect στο κέντρο του ταμπλό να ξεχωρίζει. Η εργονομία πάντως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, τόσο όσον αφορά στον χειρισμό του συστήματος αυτού όσο και γενικότερα στο εσωτερικό του Qashqai, αφού χάνεσαι από τους αρκετούς διακόπτες σε δύσχρηστα την ώρα που οδηγείς, σημεία.  Η θέση οδήγησης είναι πανοραμική και προσφέρει άνεση, καλή περιφερειακή ορατότητα και επαρκή πλευρική στήριξη, όμως θα την θέλαμε λίγο πιο χαμηλά τοποθετημένη από όσο επιτρέπει η ρύθμιση του καθίσματος να βρίσκεται.

Χωρίς καμία διαφορά σε πρακτικότητα και χώρους, το Qashqai και με αυτό το μοτέρ είναι σε θέση να ικανοποιήσει πλήρως τις μεταφορικές ανάγκες μέχρι και των 5 επιβατών της καμπίνας του, ενώ ο χώρος  αποσκευών με όγκο 430 λτ. είναι λίγο πιο κάτω από το μ.ο. της κατηγορίας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια