Η έκδοση υγραερίου για το Corsa ξεκινά από τις 13.780 ευρώ έχοντας το ατού της οικονομίας καυσίμου και της εργοστασιακής εγγύησης.

Το Corsa στο δρόμο είναι ευχάριστο και προβλέψιμο, με ήσυχο ρολάρισμα και καλή απορροφητικότητα από την ανάρτηση.

Δοκιμή: Opel Corsa με υγραέριο

69.542 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2019)

Το Opel Corsa στην έκδοση με τον αειθαλή 1.400άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα πλέον προσφέρεται και σε έκδοση υγραερίου (LPG), η οποία καίει μόλις 6,5 ευρώ/100 χλμ. και συνοδεύεται με εργοστασιακή εγγύηση.

Η οικονομία καυσίμου είναι ένα από τα βαρύνουσας σημασίας χαρακτηριστικά που ελέγχει ένα υποψήφιος αγοραστής. Και μπορεί αρκετοί να στράφηκαν προς το diesel τα τελευταία χρόνια, ωστόσο λίγο οι περιορισμοί από την Ε.Ε., λίγο πως μειώθηκαν τα ετήσια χλμ. που πραγματοποιούμε, περιόρισαν αυτήν την τάση. Ως αποτέλεσμα ο κόσμος στράφηκε προς εναλλακτικές λύσεις, με την Opel να διατηρεί στην γκάμα γι αυτό το σκοπό την έκδοση Corsa LPG.

Χωρίς αλλαγές
Ξεκάθαρα το Corsa LPG αποσκοπεί στην οικονομία και παράλληλα στην αύξηση της αυτονομίας, χωρίς βέβαια να αλλάζει το χαρακτήρα ή τα χαρακτηριστικά του. Aλλωστε η δεξαμενή του LPG έχει τοποθετηθεί στη θέση της ρεζέρβας, συνεπώς δε χρειάστηκε να «κόψει» από την καμπίνα ή τον χώρο αποσκευών. 

Από 13.780 με καλό εξοπλισμό
Η έκδοση υγραερίου για το Corsa είναι διαθέσιμη στο επετειακό εξοπλιστικό επίπεδο 120 Edition και στο κορυφαίο Innovation. Τo πρώτο είναι διαθέσιμο με 13.780 ευρώ και είναι πλήρες από στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, με μόνη παραφωνία τα μη ηλεκτρικά πίσω παράθυρα. Στην Innovation η τιμή έχει οριστεί από 15.080 ευρώ και διαθέτει το πιο αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Navi 4.0 IntelliLink και αισθητήρες παρκαρίσματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center