ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχεδίαση, τιμή, εξοπλισμός

(23/9/2025)
Τη διαφορά στη γεροδεμένη και ευρύχωρη καμπίνα κάνουν τα σπορ καθίσματα, οι κόκκινες λεπτομέρειες, οι άσπρες ραφές, ο λεβιές του στάνταρ αυτόματου κιβωτίου και το φινίρισμα που θυμίζει ανθρακόνημα σε
7 Φωτογραφίες »

Τη διαφορά στη γεροδεμένη και ευρύχωρη καμπίνα κάνουν τα σπορ καθίσματα, οι κόκκινες λεπτομέρειες, οι άσπρες ραφές, ο λεβιές του στάνταρ αυτόματου κιβωτίου και το φινίρισμα που θυμίζει ανθρακόνημα σε ταμπλό και πόρτες.

Σε αντίθεση με το Skoda Fabia, το Kamiq με το σπορτίφ «κουστούμι» Monte Carlo συνδυάζεται μόνο με τον 1,5 TSI κινητήρα του ομίλου VW που αποδίδει 150 άλογα και στη συγκεκριμένη περίπτωση «παντρεύεται» με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Αποτελώντας την κορωνίδα στην γκάμα του μικρού SUV της Skoda, το Kamiq Monte Carlo ξεχωρίζει χάρη στη μαύρη οροφή (συνδυάζεται με μεταλλικό χρώμα) και τις ίδιου χρώματος σπορτίφ λεπτομέρειες: Γρίλια και πλαίσιο μάσκας, πλαϊνές ποδιές και καπάκια καθρεπτών, γράμματα «SKODA» και «Kamiq» στο πίσω μέρος, ο διαχύτης και η αεροτομή. Επιπλέον οι στάνταρ 17 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου (με 490 ευρώ μπορείς να βάλεις 18άρες) είναι ειδικής αεροδυναμικής σχεδίασης, ενώ για όσους δεν έπιασαν τα υπονοούμενα στα μπροστινά φτερά υπάρχουν σήματα «Monte Carlo».


Στάνταρ οι δύο ψηφιακές οθόνες, καλοδεχούμενα τα paddles στο τιμόνι και οι αεραγωγοί για τους πίσω.
7 Φωτογραφίες »

Στάνταρ οι δύο ψηφιακές οθόνες, καλοδεχούμενα τα paddles στο τιμόνι και οι αεραγωγοί για τους πίσω.


Ξεφεύγει σε τιμή
To Skoda Kamiq με τα 150 άλογα και το αυτόματο κιβώτιο DSG 7 κοστίζει 27.950 ευρώ στην έκδοση Selection, που θεωρούμε πως είναι μια «τίμια» προσέγγιση. Στην περίπτωση όμως του πακέτου Monte Carlo η τιμή «ξεφεύγει» στα 32.950 ευρώ, ήτοι 5 χιλιάρικά πάνω τα οποία θεωρούμε πως είναι πολλά λεφτά για ένα μοντέλο που δεν έχει καν εξηλεκτρισμένο κινητήρα. Οφείλουμε πάντως να αναφέρουμε την πληρότητα του εξοπλισμού που προσφέρει τα πάντα από συστήματα άνεσης και ασφάλειας, καθώς και στάνταρ πανοραμική γυάλινη οροφή.

Σελίδα 1Δοκιμή: Skoda Kamiq Monte Carlo -H πιο σπορτίφ & ακριβή εκδοχή του
Σελίδα 2Σχεδίαση, τιμή, εξοπλισμός
Σελίδα 3Κινητήρας-Επιδόσεις: Γρήγορο, αλλά όχι εξηλεκτρισμένο και στην πόλη «τσιμπάει» σε κατανάλωση
Σελίδα 4Στο δρόμο: Ευχάριστο και αποτελεσματικό
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις-Τεχνικά Χαρακτηριστικά