6 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Skoda Superb iV

34.934 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2020)

Executive οικονομία & άνεση: Η νέα γενιά της Skoda Superb αποκτά plug-in υβριδική έκδοση. Το μοντέλο διατηρεί όλα τα στοιχεία που το έχουν καθιερώσει από το 2001 και τα ενισχύει με σύγχρονο τεχνολογικό προφίλ.


Οι συστάσεις ίσως και να είναι περιττές για την Skoda Superb αφού από το 2001 έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην μεγάλη κατηγορία, που ναι μεν στη χώρα μας δεν είναι τόσο δημοφιλής, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Ευρώπη. Στο segment αυτό λοιπόν, ο value for money χαρακτήρας και οι άφθονοι χώροι της Superb έχουν εκτιμηθεί δεόντως και δικαιολογημένα. Πλέον, λοιπόν, το τσέχικο μοντέλο περνάει στην τρίτη του γενιά και εκεί που βλέπουμε σημαντική ενίσχυση είναι στο τεχνολογικό του προφίλ. Μάλιστα, αποκτά plug-in υβριδική έκδοση -σημείο των καιρών- την οποία και δοκιμάζουμε παρακάτω.

Incognito ή «τούμπανο» εμφάνιση;
Περπατώντας στο parking της ελληνικής αντιπροσωπείας αντικρίσαμε δυο εκδόσεις της Superb που εμφανισιακά μας έκαναν να γουρλώσουμε τα μάτια. Αριστερά η κατάμαυρη που βλέπετε στις φωτογραφίες και παραπέμπει σε limo, και δεξιά μία λευκή με μαύρα διακριτικά (λογότυπα, ζάντες, καθρέπτες, αεροτομή) που έβγαζε ένα πιο σπορ, «αλήτικο» χαρακτήρα. Ειλικρινά μας άρεσαν πολύ και οι δύο. Όπως άλλωστε και συνολικά το αυτοκίνητο το οποίο κρύβει τα 4,8 μέτρα του μήκους και εκπέμπει εκλεπτυσμένο δυναμισμό ανεξαρτήτως έκδοσης. Λεπτομέρειες που τέλος αξίζει να αναφέρουμε; Οπωσδήποτε η μάσκα, τα led φανάρια και η αναγραφή του ονόματος SKODA στο πίσω μέρος.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw