Αυτούσιο από την 5θυρη έκδοση έρχεται το σχετικά λιτό, αλλά όμορφο σχεδιαστικά ταμπλό με ποιοτικά υλικά και εξαιρετικό φινίρισμα. Ο διζωνικός κλιματισμός ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Mέσα στο ψηφιακό ταχύμετρο υπάρχει οθόνη πληροφοριών με εκατέρωθεν αναλογικά όργανα.

Η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών δεν ανήκει στη βασικό εξοπλισμό.

Εμφανώς μεγαλύτερος σε σχέση με την 5θυρη έκδοση είναι ο χώρος για τα γόνατα στους πίσω επιβάτες.

Μπορεί να μην είναι τόσο πρακτικός όσο στην 5θυρη, αλλά ο χώρος αποσκευών είναι σημαντικά μεγαλύτερος (471 λτ.) στην Corolla Sedan.

Eσωτερικό: Ποιοτικό και εμφανώς πιο ευρύχωρο

49.200 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2019)

Το ταμπλό της Corolla Sedan έρχεται αυτούσιο από αυτό της 5θυρης έκδοσης και χαρακτηρίζεται από τη χρήση ποιοτικών και καλοφινιρισμένων πλαστικών με ευρεία χρήση μαλακού υλικού στο πάνω μέρος. Εργονομικά είναι όλα εν τάξει, αλλά στο βασικό εξοπλισμό δεν υπάρχει η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών. Υπάρχει όμως διζωνικός κλιματισμός. Το μεγάλο ατού της Corolla Sedan είναι η εκμετάλλευση του αυξημένου μήκους και του μεταξονίου κατά 60 χλστ. με αποτέλεσμα την προσφορά εμφανώς μεγαλύτερου χώρου για τα γόνατα των πίσω. Και ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί από τα 361 λτ. της 5θυρης έκδοσης στα 471 λτ., χωρίς όμως να είναι το ίδιο πρακτικός στην φόρτωση… Κλασικό πορτ μπαγκάζ σεντάν με άλλα λόγια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
NISSAN