• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας της Corolla αποτέλεσε μια πολύ καλή βάση και για την διαμόρφωση μιας ακόμα πιο ενδιαφέρουσας έκδοσης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα.

η έκδοση Sport της Corolla που διατίθεται αποκλειστικά με τον 2λιτρο υβριδικό κινητήρα, ξεχωρίζει αισθητικά με το δίχρωμο bi-tone αμάξωμα.

Δοκιμή: Νέα Toyota Corolla με 180 ίππους

62.827 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/10/2019
 

Ήρεμη…δύναμη: Η νέα γενιά της Corolla εμπλουτίζει την γκάμα της και επιστρέφει με μια πιο «ζωντανή» σε χρώμα και ύφος έκδοση. Αυτή είναι η έκδοση με το 2λιτρο υβριδικό σύνολο απόδοσης 180 ίππων που δοκιμάζουμε…


Η Toyota έχει ξεκινήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα να προβάλλει ένα πιο ανήσυχο προφίλ με εστιασμένες προτάσεις αλλά και εκδόσεις μοντέλων. Ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας της Corolla λοιπόν αποτέλεσε μια πολύ καλή βάση και για την διαμόρφωση μιας ακόμα πιο ενδιαφέρουσας έκδοσης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Αρχικά, η έκδοση Sport της Corolla που διατίθεται αποκλειστικά με αυτό τον κινητήρα (σ.σ. ο κινητήρας ωστόσο προσφέρεται και σε εκδόσεις Active και Style) ξεχωρίζει αισθητικά με το δίχρωμο bi-tone αμάξωμα (προαιρετικό στην υπόλοιπη γκάμα) το οποίο είναι διαθέσιμο σε 4 επιλογές, με την μαύρη-κόκκινη να κοστίζει επιπλέον 680 ευρώ. Η έκδοση συμπληρώνεται από τις 18 ιντσών πανέμορφες ζάντες αλουμινίου και τα φιμέ κρύσταλλα, που προσδίδουν στο ήδη δυναμικό και κομψό αμάξωμα της Corolla πιο ξεχωριστή αισθητική.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

42 διαθέσιμα άρθρα για TOYOTA  COROLLA

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια