Αλλόκοτο και εντυπωσιακό το θέαμα, που σίγουρα μαγνήτισε το ενδιαφέρον των περαστικών.

Έλατο πάνω σε μια GT3-RS

2.020 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/12/2016

 
Το να πηγαίνεις ένα έλατο στο σπίτι, λόγω Χριστουγέννων είναι σίγουρα συνηθισμένο. Να το μεταφέρεις όμως, στον ουρανό μιας Porsche GT3 RS, σίγουρα είναι περίεργο.

Ο οδηγός της φωτογραφίας, αποφάσισε να φέρει το  χαμόγελο στα πρόσωπα της οικογένειας του, αλλά και να μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών με το ήδη εντυπωσιακό μοντέλο της Porsche.

Best Car 2017: Ψήφισε & Kερδίστε 1 Audi Q2, 1 Citroen C3, 1 Nissan Micra, για μια ολόκληρη χρονιά και 1 Ford Edge, 1 Peugeot 3008, 1 Fiat Tipo για μια βδομάδα μαζί με ένα μαγευτικό τριήμερο και δεκάδες άλλα δώρα!

Ελπίζουμε, πως ο ιδιοκτήτης της GT3-RS, προτού ξεκινήσει τη μεταφορά αυτή, να χρησιμοποίησε προστατευτική ταινία χρώματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ακόμη και με την αυτοσχέδια προστασία που χρησιμοποίησε, είναι πολύ πιθανό το χρώμα να χρειαστεί μια ανανέωση, ύστερα από τη μεταφορά του ελάτου.

Ανεξάρτητα λοιπόν με αυτή την εικόνα, και παρά τις ποικίλες αντιδράσεις, πολλά μικρά παιδιά θα ονειρεύονται να είχαν μια 911 GT3 RS κάτω από το δέντρο τους τα Χριστούγεννα.