Το ιδιαίτερο σε αυτό το GT-R δεν είναι μόνο το φουσκωμένο κουστούμι, αλλά και το εξαιρετικό χρώμα, με τον κωδικό candy apple red.

Το εμπρός μέρος του GT-R έχει μεγαλώσει κατά 5 πόντους σε κάθε μεριά, ενώ πίσω 7 πόντους αντίστοιχα.

Ενα GT-R κτήνος!

2.893 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2015)

Η εταιρεία βελτιώσεων Kuhl Racing περιέλαβε ένα Nissan GT-R και του φόρεσε ένα φουσκωμένο bodykit το οποίο ταιριάζει γάντι στο macho χαρακτήρα του ιαπωνικού μοντέλου.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV

Η εν λόγω εταιρεία έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα ιαπωνικά μοντέλα μιας και έχει βελτιώσει πλήθος από αυτά. Το ιδιαίτερο σε αυτό το GT-R δεν είναι μόνο το φουσκωμένο κουστούμι, αλλά και το εξαιρετικό χρώμα, με τον κωδικό candy apple red, το οποίο αναμφίβολα θα τραβήξει τα βλέμματα στην έκθεση SEMA.

Το νέο bodykit περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, αλλά και πιο επιθετικά μαρσπιέ. Το εμπρός μέρος του GT-R έχει μεγαλώσει κατά 5 πόντους σε κάθε μεριά, ενώ πίσω 7 πόντους αντίστοιχα. Το όλο look ολοκληρώνεται με τις ζάντες των 20 ιντσών, ενώ έχει τοποθετηθεί και μια αερανάρτηση.

Δείτε ένα σπάνιο GT-R

Μπορεί το GT-R της Kuhl Racing, να μην είναι το μοντέλο εκείνο που θα κερδίζει τις κόντρες με τις Lambo, ή θα κάνει νέα ρεκόρ στο Ring, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα το θέλαμε στο γκαράζ μας. 

Διαβάστε περισσότερα για το NISSAN GT-R