Ένα «πρησμένο» Dodge Challenger
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα «πρησμένο» Dodge Challenger

3.386 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

H Liberty Walk είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες στον χώρο του «φουσκώματος» αυτοκινήτων. Το Challenger είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο που πέρασε τις πύλες της.

Τα wide body kits έχουν εξαπλωθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Οι αγώνες έχουν βοηθήσει στη διάδοση των «πρησμένων» αυτοκινήτων και έχουμε δει ακόμα και supercars, όπως η Ferrari 458, να «ξεχειλώνουν». Η Liberty Walk θεωρείται από τους μετρ των «αναβολικών» και το Dodge Challenger, ως γνήσιο muscle car, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το ήδη τεράστιο αμάξωμα έχει φαρδύνει κατά 10 εκατοστά, με τις υπερμεγέθεις προσθήκες στα φτερά να κάνουν τη μισή δουλειά στο θέμα της εμφάνισης. Την άλλη μισή έχουν αναλάβει οι ζάντες των 20 ιντσών και το χαμήλωμα των 5 εκατοστών. Πίσω έχουν προστεθεί τετραπλές απολήξεις εξάτμισης και ένα σχετικά διακριτικό spoiler, ενώ μπροστά το splitter μπορεί να χρησιμεύσει ως ξύστρα για τσίχλες ή εκχιονιστικό.

Η αερανάρτηση είναι της Airrex και ο κινητήρας μπορεί να εξοπλιστεί με κιτ μηχανικού υπερσυμπιεστή που ανεβάζει την απόδοση στα 610 άλογα. Αυτό για την έκδοση SRT που φέρει τον V8 Hemi των 6.4 λίτρων και 475 ίππων. Η βασική 3.7 V6 των 300 μπορεί να φτάσει στους 420. Σε κάθε περίπτωση, η προσοχή στα σαμαράκια και τις λακούβες θα πρέπει να είναι τεταμένη.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO