3 φωτογραφίες »

Έρχεται το Τοyota GR Hilux

11.094 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

Έναν «αγρότη» με υψηλές επιδόσεις έχει βάλει στόχο να φτιάξει η Toyota, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες!


Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Τοyota ανακοίνωνε πως είναι πρόθεσή της να προσφέρει εκδόσεις επιδόσεων σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως τα τμήματα Gazoo Racing και TRD μπορούν εύκολα να συνυρπάξουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την ένταση με την οποία η Toyota θα στηρίξει την κατασκευή σπορ εκδόσεων είναι ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ετοιμάζεται να προσφέρει και μια αυθεντική GR έκδοση στο Hilux. Το pick-up της φίρμας είχε λάβει πριν λίγο καιρό μια σπορτίφ έκδοση GR Sport περιορισμένης παραγωγής αλλα τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα.

Πηγές από την Αυσταλία κάνουν λόγο πως το επερχόμενο GR Hilux θα λάβει ένα καινούριο V6 turbodiesel μοτέρ που θα εξοπλίσει και άλλα μοντέλα της μάρκας, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Η ισχύς του δεν έχει αποκαλυφθεί αλλά θεωρείται αρκετά πιθανό να αποδίδει αρκετά άλογα περισσότερα από το τωρινό πετρελαιοκίνητο μοτέρ. Φυσικά, βελτιώσεις θα γίνουν στην ανάρτηση και το σύστημα πέδησης ενώ και η σχεδίασή του θα είναι αρκετά πιο ακραία.

Ανθρωποι κοντά στο περιβάλλον της μάρκας κάνουν λόγο πως το επόμενη γενιάς Hilux θα κάνει ντεμπούτο το 2023, κάτι που σημαίνει πως η GR έκδοση θα λανσαριστεί αρκετά σύντομα, αφού θα αφορά το τρέχον Hilux.
 

NEO PROACE
NISSAN