H Alpine A110.

Έρχονται νέες Αlpine;

1.570 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2019)

«Ομιχλώδες» είναι το τοπίο σχετικά με το λανσάρισμα περισσότερων μοντέλων Alpine. Ποια η θέση της μητρικής Renault;

To λανσάρισμα περισσότερων μοντέλων για να μεγαλώσει η Αlpine θέλει ο CEO της γαλλικής φίρμας, ωστόσο βάζει τον όρο ότι πρέπει όλα τους να είναι ελαφριά σε βάρος και να έχουν σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της Alpine, o Βοllore δήλωσε χαρακτηριστικά: «Nαι, θα υπάρξουν και άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν θα σας δώσω άλλες λεπτομέρειες σήμερα αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι από την επιτυχία που κάνει η Α110, ιδιαίτερα όταν αυτή αφορά την κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων. Η αποδοχή αυτή που έχουμε σημαίνει πως πρέπει να επεκταθούμε αλλά μόνο αν τα concept που θα σχεδιάσουμε παραμένουν πιστά στην μοναδική κληρονομιά της Alpine.»

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η Alpine έχει στα σχέδιά της να αναπτύξει μια cabrio έκδοση, μια πιο ισχυρή coupe έκδοση της A110 αλλά και μια σειρά από σπορ SUV για να φέρουν στα ταμεία της μάρκας σημαντικά κέρδη. Τα πλάνα αυτά πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται πως έχουν μπει στον «πάγο», αφού η μητρική Renault λέγεται πως προτιμά να επενδύσει τα διαθέσιμα κεφάλαιά της στην ανάπτυξη ηλεκτρικής τεχνολογίας.

Εσείς τι μοντέλο θα θέλατε να δείτε από την Alpine;
 

ELASTIKA 2024
moto