Tο Ford Focus RS αν και από μόνο του είναι αρκετά ελκυστικό, η βελτιωτική εταιρεία κατάφερε να το κάνει ακόμα πιο θελκτικό.

H Carlex Design εγκατέστησε στην καμπίνα μια σειρά δερμάτινων αναβαθμίσεων.

Σύμφωνα με την εταιρεία υιοθετήθηκε αυτός ο σχεδιασμός προκειμένου να ταιριάζει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

H εταιρεία με έδρα την Πολωνία έντυσε με δέρμα το τιμόνι του Focus RS, ωστόσο αντί για λευκές ραφές, επέλεξε την κίτρινη απόχρωση.

Focus RS με καμπίνα από την Carlex Design

3.320 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

Η Carlex Design είναι γνωστή για τις βελτιώσεις που προσφέρει στο εσωτερικό πολλών μοντέλων, ωστόσο έχει την ικανότητα να μας εκπλήσσει ακόμα περισσότερο με κάθε νέο της έργο.

Πάρτε για παράδειγμα αυτό το Ford Focus RS, το οποίο αν και από μόνο του είναι αρκετά ελκυστικό, η βελτιωτική εταιρεία κατάφερε να το κάνει ακόμα πιο θελκτικό αλλάζοντας ολοκληρωτικά την εικόνα της καμπίνας.
 
Όπως μπορούμε να δούμε, η Carlex Design εγκατέστησε στην καμπίνα μια σειρά δερμάτινων αναβαθμίσεων στα καθίσματα στα πάνελ των θυρών, όλες σε μαύρη απόχρωση, τις οποίες και συνδύασε με «άπειρες» ραφές λευκής απόχρωσης που κάνουν ακόμα πιο άγρια την αισθητική. Σύμφωνα με την εταιρεία υιοθετήθηκε αυτός ο σχεδιασμός προκειμένου να ταιριάζει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Τέλος για να ολοκληρώσει το έργο της, η εταιρεία με έδρα την Πολωνία έντυσε με δέρμα το τιμόνι του Focus RS, ωστόσο αντί για λευκές ραφές, επέλεξε την κίτρινη απόχρωση, προκειμένου να ταιριάζει με τα διακοσμητικά στοιχεία στον επιλογέα ταχυτήτων αλλά και στο χειρόφρενο.
 
Καλό θα ήταν να ξέραμε την άποψη σας. Σας αρέσει ή όχι η νέα εικόνα στην καμπίνα του Ford Focus RS;

Mercedes
test center