• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Kuga είναι το πιο φορτωμένο σχεδιαστικά και εργονομικά, έχει καλή κατασκευή και μέτριο φινίρισμα πλαστικών.

Κορυφαίο φινίρισμα, ανάλογη συναρμογή και πολύ καλή ποιότητα χαρακτηρίζουν την καμπίνα του νέου Toyota RAV4.

Το εσωτερικό του Tiguan έχει καλή ποιότητα και φινίρισμα, ενώ έχει την πιο λιτή σχεδίαση και τη σωστότερη εργονομία.

Εσωτερικό: Προβάδισμα RAV4 και Tiguan σε ποιότητα και φινίρισμα

65.336 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/4/2014

Όσον αφορά τη σχεδίαση και την ποιότητα στο εσωτερικό των τριών μοντέλων, στο ταμπλό του Kuga ξεχωρίζει η κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί στάνταρ το σύστημα infotainment τεχνολογίας SYNC, με φωνητική λειτουργία και δυνατότητα για σύνδεση με smartphones. Πάντως, τα μικρά και πολλά κουμπιά της κεντρικής κονσόλας θέλουν κάποια εξοικείωση. Ποιοτικά, ξενίζει η ποικιλία σε ποιότητα πλαστικών. Η συναρμογή πάντως είναι καλή. 
Στο Toyota RAV4 από την άλλη, τα υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ενώ η σχεδίαση έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Αλλάζοντας τελείως προσανατολισμό, το νέο εσωτερικό του ιαπωνικού SUV είναι γωνιώδες, χωρισμένο σε δύο επίπεδα. Ο πίνακας οργάνων έχει αυστηρή σχεδίαση, ενώ στο κέντρο της κονσόλας δεσπόζει το νέο σύστημα infotainment Toyota Touch. 
Τέλος, εξίσου ποιοτικό είναι και το εσωτερικό του Volkswagen Tiguan, αφού ο οδηγός απολαμβάνει την εξαιρετική ηχομόνωση και την απουσία κραδασμών από τον κινητήρα και τους τροχούς. Σχεδιαστικά, ωστόσο, το εσωτερικό του δεν είναι εμπνευσμένο, ωστόσο είναι εργονομικό και πρακτικό κάτι που διευκολύνει σε καθημερινές συνθήκες κίνησης.