6 φωτογραφίες »

Η έκδοση ST-Line έχει πιο σφιχτή ανάρτηση και φέρνει το αμάξωμα 13 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος και έτσι σε συνδυασμό με τα φαρδιά μετατρόχια δίνει περισσότερα περιθώρια πρόσφυσης και καλύτερη διαχείριση των μετατοπίσεων βάρους.

Οδηγικό προφίλ: Πιο δυναμικό το ST-Line, πιο άνετο κα ικανό εκτός δρόμου το Titanium

70.512 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2020)

Οι δύο εκδόσεις διαφέρουν και στα οδηγικά τους χαρακτηριστικά, καθώς η ST-Line είναι εστιασμένη περισσότερη στην απόλαυση και η Titianium στην άνεση. Η διαφορά προκύπτει στην ανάρτηση, η οποία παρά το γεγονός πως είναι ίδιας αρχιτεκτονικής με γόνατα ΜακΦέρσον μπροστά και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, στην έκδοση ST-Line είναι πιο σφιχτή και φέρνει το αμάξωμα 13 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος. Έτσι σε συνδυασμό με τα φαρδιά μετατρόχια δίνει περισσότερα περιθώρια πρόσφυσης και καλύτερη διαχείριση των μετατοπίσεων βάρους. Από την άλλη η πιο μαλακή ρύθμιση της Titanium και οι μικρότερες ζάντες προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες και καλύτερη απόσβεση σε ανωμαλίες του δρόμου. Επιπλέον η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, η οποία συνεπάγεται και με καλύτερες γωνίες προσέγγισης και φυγής δίνουν λίγο περισσότερη ελευθερία στις εκτός δρόμου διαδρομές. Πάντως και στις δύο εκδόσεις, ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα 5 οδηγικά προγράμματα Normal, Sport, Slippery, Snow/Sand και Eco. 

Πιο προσιτή η Titanium, πιο πλούσια η ST-Line 
Αφού είδαμε λοιπόν τις διαφορές των δύο εκδόσεων έφτασε και η στιγμή του «ταμείου» και αναφερόμαστε στο κόστος αγοράς και τον εξοπλισμό. Η Titanium είναι πιο οικονομική, ωστόσο άμεση σύγκριση τιμών είναι δύσκολο να γίνει, διότι ανάλογα την έκδοση κινητήρα, οι διαφορές αυξομειώνονται έντονα λόγω φορολογικής κλίμακας. Για παράδειγμα η βασική έκδοση με τον 1,5 ΕcoBoost βενζινοκινητήρα στην έκδοση Titanium κοστίζει από 26.978 ευρώ, ενώ στην ST-Line από 30.401 ευρώ. Αντίστοιχα με τον δίλιτρο ήπια υβριδικό πετρελαιοκινητήρα των 150 ίππων, οι τιμές διαμορφώνονται από 33.457 ευρώ και από 34.031 αντίστοιχα. Πάντως για όλες τις εκδόσεις ισχύει προωθητικό πρόγραμμα με εκπτώσεις έως και 955 ευρώ.

Σχετικά με τον εξοπλισμό και οι δύο χαρακτηρίζονται πλούσιες εκδόσεις, ωστόσο όπως είδαμε πιο πριν η ST-Line διαθέτει περισσότερα τεχνολογικά καλούδια, όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και LED προβολείς ομίχλης με corner assist, αλλά επίσης και πιο πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης με κάμερες οπισθοπορείας μπρος-πίσω, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, driver alert και έξυπνο adaptive cruise control.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
vw