Plug-in υβριδικό Ford Kuga με μηδενικό εταιρικό φόρο

20.365 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2024)
Plug-in υβριδικό Ford Kuga με μηδενικό εταιρικό φόρο
3 Φωτογραφίες »

Σε συνέχεια των υψηλών εμπορικών επιδόσεων που κατέγραψε τόσο το 2021 όσο και το 2022, το Plug-in υβριδικό Ford Kuga συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε πωλήσεις και το 2023, αφού αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή στη Γηραιά Ήπειρο στην κατηγορία των Plug-In Hybrid μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Με το πρόγραμμα Ford Lease, το Kuga, στην ανανεωμένη του πλέον έκδοση προσφέρεται με μηνιαίο μίσθωμα 349 ευρώ για συμβόλαιο διαρκείας 48 μηνών που επιτρέπει στον πελάτη να κάνει έως 20.000 χλμ. ανά έτος. Η προκαταβολή φτάνει τις 9.000 ευρώ.

Αποδίδει 243 άλογα και δεν καίει τίποτα

Το ανανεωμένο Ford Kuga PHEV απαλλάσεται από εταιρικό φόρο και συνδυάζει τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων όπως η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που προσφέρουν ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία και η ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς. Τo Plug-in υβριδικό σύνολο αποτελείται από τον βενζινοκινητήρα των 2,5 λίτρων της Ford, ο οποίος λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, τον ηλεκτροκινητήρα, τη γεννήτρια και τη μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 14,4 kWh που αποδίδουν πλέον 243 ίππους. Οι εκπομπές CO2 είναι 20-28 g/km WLTP και η κατανάλωση καυσίμου 0,9-1,2 l/100 km, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία ανέρχεται σε 60-69 χλμ.

Τι περιλαμβάνει η έκδοση ST-Line X

Το δημοφιλέστερο Plug-In Hybrid μοντέλο στην Ευρώπη προσφέρεται στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line X που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κάμερα 180 μοιρών, σπορ τιμόνι ST-Line με διάτρητη δερμάτινη επένδυση με κόκκινη ραφή, ημιδερμάτινα καθίσματα, φιμέ τζάμια, αυτόματους προβολείς LED με ανακλαστήρα και αυτόματη αλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα εμπρός, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και κλειδαριές ασφαλείας για τα παιδιά στις πίσω πόρτες που λειτουργούν ηλεκτρονικά, 2 θύρες USΒ στα πίσω καθίσματα κ.α.

Σελίδα 1Ford Lease: Διαθέσιμα για leasing τα Puma, Kuga και Mustang Mach-E
Σελίδα 2Ford Puma με 219 ευρώ το μήνα και 125 ίππους
Σελίδα 3Plug-in υβριδικό Ford Kuga με μηδενικό εταιρικό φόρο
Σελίδα 4Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 359 ευρώ το μήνα
test center
test center