Ενημερωτικά να πούμε πως η τελετή της απονομής έχει οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου.

Ford v Ferrari: Υποψήφια για 4 Όσκαρ

2.043 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2020)

Υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες των Βραβείων Όσκαρ για το 2020 βρίσκεται η ταινία Ford v Ferrari, με τους απανταχού φίλους του αυτοκινήτου να προσμένουν πως στο τέλος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στην κορυφαία κατηγορία της καλύτερης ταινίας.

Η μεγάλη κόντρα που υπήρξε στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1966 μεταξύ της Ford και της Ferrari αναβιώνει στην οθόνη του κινηματογράφου μέσω της ταινίας «Ford v Ferrari» και όπως φαίνεται η ιστορία πίσω από τη μεγάλη νίκη της Ford, τράβηξε και το ενδιαφέρον της επιτροπής των Όσκαρ.
 
Έτσι η ταινία του James Mangold βρέθηκε υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες. Πρώτη και καλύτερη απ όλες είναι κατηγορία «Καλύτερης Ταινίας», όπου έχει να αντιμετωπίσει μερικές πολύ σοβαρές παραγωγές, όπως αυτή των The Irishman, Joker, Little Women, Marriage Story, 1917 και Once Upon a Time in Hollywood.
 
Από κει και πέρα είναι υποψήφια και για τα βραβεία καλύτερου «Μοντάζ», «Ήχου» και «Ηχητικού Μοντάζ». Φανταζόμαστε πως αν για τον τίτλο της «Καλύτερης Ταινίας» είναι το αουτσάιντερ, το αντίθετο θα συμβαίνει για το Όσκαρ Ήχου, καθώς τι καλύτερο από τον ήχο του οκτακύλινδρου «βαρύτονου» κινητήρα του GT40, σε συνδυασμό με τη «σοπράνο» V12 μηχανή της Ferrari.
 
Επειδή όπως λέει ο λαός «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει» εμείς στο autotriti.gr ευχόμαστε στην ταινία «Ford v Ferrari» να κατακτήσει και τα τέσσερα βραβεία. Ενημερωτικά να πούμε πως η τελετή της απονομής έχει οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου.

Toyota
moto