GP Βραζιλίας: «Kαρυδάτη» νίκη για τον Hamilton
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Βραζιλίας: «Kαρυδάτη» νίκη για τον Hamilton

2.915 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2021)

O Lewis Hamilton κατάφερε χθες να ανεβεί από την 20η στην 5η θέση και σήμερα επανέλαβε το θαύμα, παίρνοντας την καρό σημαία εκκινώντας από την 10η θέση.

Ο Βρετανός έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν η FIA ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει από την 20η θέση το σπριντ του Σαββάτου, όμως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να φτάσει μέχρι την 5η θέση και να δώσει μια πρώτη απάντηση. Σήμερα, ο Lewis Hamilton, εκκινώντας από την 10η θέση λόγω της ποινής 5 θέσεων που πήρε για αλλαγές που έκανε η ομάδα στον κινητήρα, κατάφερε να πάρει την καρό σημαία και να δείξει γιατί είναι εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έστριψε πρώτος ο Verstappen

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τη Mercedes, αφού ο Verstappen κατάφερε να στρίψει πρώτος στην πρώτη στροφή και να αφήσει πίσω του τον Bottas, ενώ λίγο αργότερα ο Φινλανδός έχασε την δεύτερη θέση από τον Perez. Την ίδια στιγμή, ο Hamilton κατάφερνε να ανεβεί στην κατάταξη, φτάνοντας γρήγορα πίσω από τον Perez στην τρίτη θέση, όταν ο Bottas, παραχώρησε την θέση του στον Βρετανό.

Aπό 10ος... πρώτος ο Hamilton 

Ο Hamilton δυσκολεύτηκε να προσπεράσει τον Μεξικανό, ωστόσο τα κατάφερε σχετικά γρήγορα πριν αρχίσουν να μπαίνουν οι οδηγοί για pit-stop. Η Mercedes μάλιστα κάλεσε πρώτο τον Βρετανό για να προσπαθήσει να κάνει το undercut στον Verstappen, χωρίς όμως να το καταφέρει. Ο Hamilton δεν το έβαλε κάτω, μείωνε γύρο με τον γύρο την διαφορά του από τον Ολλανδό και τελικά, αν και στην πρώτη του προσπάθεια, ο Oλλανδός αμύνθηκε στα όρια των κανονισμών και κρατήθηκε μπροστά, ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής προσπέρασε τον Verstappen και έπειτα εξαφανίστηκε στον ορίζοντα…

Tρίτος ο Bottas, τέταρτος ο Perez

O Βοttas κατάφερε τελικά να πάρει την τρίτη θέση, όταν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μία από τις διακοπές του αγώνα και να βγει από μπροστά από τον Perez, ο οποίος τον ακολούθησε στην τέταρτη θέση, πετυχαίνοντας και τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα. Η Ferrari ήταν δυνατή στην Βραζιλία και κατόρθωσε να πάρει με Leclerc και Sainz την 5η και την 6η θέση, 7ος ήταν ο Gasly, ακολούθησαν οι δύο Alpine των Ocon και Αlonso ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Norris.

H Formula 1 θα ταξιδέψει στο Qatar για τον επόμενο αγώνα στις 19-21 Νοεμβρίου.

Δείτε την τελική κατάταξη:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN