GP Κατάρ: Κυρίαρχος ο Hamilton στις κατατακτήριες

GP Κατάρ: Κυρίαρχος ο Hamilton στις κατατακτήριες

1.860 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2021)

Ο Lewis Hamilton πήρε με εμφατικό τρόπο την pole position για το Grand Prix στο Κατάρ, αφήνοντας πίσω του τον Verstappen περίπου μισό δευτερόλεπτο.

Μια εδβομάδα μετά την επιβλητική νίκη του Hamilton στη Βραζιλία, εκεί όπου ξεκίνησε τον αγώνα από την δέκατη θέση του grid και οδηγώντας με στόφα πρωταθλητή κατάφερε μια ανατρεπτική νίκη, ο Hamilton εντυπωσιάζει ξανά με τις ικανότητές του, αυτή τη φορά στο Κατάρ. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν καταιγιστικός στις κατατακτήριες δοκιμές και πήρε την 102η pole position της καριέρας του στην πίστα του Losail International Circuit.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Φαίνεται πως ο Hamilton έδειξε άγριες διαθέσεις για το πρώτο Grand Prix του Κατάρ, καθώς όχι μόνο πήρε την pole position, αλλά άφησε πίσω του τον έταιρο διεκδικητή, Max Vertsappen, περίπου μισό δευτερόλεπτο (+0.455 δλ). Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, ο οποίος προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος κατά 14 βαθμούς, δεν κατάφερε να πλησιάσει τον ρυθμό του Βρετανού.

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Valtteri Bottas, που θα εκκινήσει από την 2η σειρά του grid έχοντας δίπλα του τον Pierre Gasly με AlphaTauri.

Κλείνοντας, στη ζώνη αποκλεισμού στο Q1 βρέθηκαν οι Raikkonen, Latifi, Giovinazzi, Schumacher και Mazepin, ενώ δεν προκρίθηκαν στο Q3 οι Perez, Stroll, Leclerc, Ricciardo και Russel.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών του GP Κατάρ. Ο αυριανός αγώνας ξεκινά στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green