Gangster της ασφάλτου: 3.200+ έλεγχοι & 40 συλλήψεις μέσα σε λίγες μέρες

3.482 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2021)

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις είχαν ως αποτέλεσμα 3.210 ελέγχους σε σχεδόν όλη την Ελλάδα, 40 συλλήψεις για εκατοντάδες πρόστιμα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επί ποδός βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες επιχειρώντας σε Στερεά & Δυτική Ελλάδα, αλλά και στη νησιωτική χώρα, στα πλαίσια της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας, αλλά και της τόνωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν περισσότερα από 1.900 άτομα και πάνω από 1.700 οχήματα, εκ των οποίων προσήχθησαν 15 άτομα και βεβαιώθηκαν 261 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
  • Ελέγχθηκαν: 1.976 άτομα, εκ των οποίων 1.669 ημεδαποί και 307 αλλοδαποί, καθώς και 1.787 οχήματα.
  • Προσήχθησαν: 15 άτομα, εκ των οποίων 11 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί.
  • Συνελήφθησαν7 άτομα, εκ των οποίων 4 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto