Η Cadillac θέλει μέχρι το 2030 να παρουσιάσει ένα μοντέλο που θα ανταγωνιστεί την Rolls-Royce Ghost.

Τις προθέσεις της Cadillac να ανέβει κατηγορία, δείχνουν πρωτότυπα μοντέλα όπως το εικονιζόμενο Ciel του 2011.

Στη Cadillac θέλουν να διευρύνουν τη γκάμα των εκδόσεων V-Series (στη φωτό η ATS-V Coupe) στα έξι μοντέλα, με το ένα από αυτά να είναι ένα crossover που θα ανταγωνιστεί την Porsche Cayenne Turbo.

Η ναυαρχίδα της Cadillac, η CT6 (στη φωτό το Elmiraj concept) θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο και θα κοστίζει γύρω στα 70.000 δολάρια. Θα σταθεί απέναντι στα Audi A8, BMW Σειρά 7 και Mercedes-Benz S-Class.

Η Cadillac μεγαλοπιάνεται

2.793 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2014

Μέσα στα επόμενα 15 χρόνια, η Cadillac σχεδιάζει να ανέβει τόσο, που θα «χτυπά» μοντέλα όπως οι Porsche Cayenne & 911, Mercedes-Benz S-Class και Rolls-Royce Ghost. Καλή τους τύχη και όνειρα γλυκά…

 
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Cadillac, κος Johann de Nysschen, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας του, τα οποία είναι τουλάχιστον μεγαλόπνοα. Βλέπετε, θέλει μέχρι το 2030 να παρουσιάσει ένα μοντέλο που θα ανταγωνιστεί την Rolls-Royce Ghost! Χαρακτηριστικά είπε: «Σήμερα είναι πρώιμο να μιλάμε για μια Cadillac 250.000 δολαρίων, αλλά σε 15 χρόνια από τώρα δεν θα είναι.».

Αν σε εμάς η παραπάνω είδηση μοιάζει με ανέκδοτο, στους Αμερικάνους μάλλον ηχεί διαφορετικά, καθώς εκεί η Cadillac είναι συνώνυμη της επιτυχίας, ενσαρκώνοντας ιδανικά αυτό που αποκαλούμε «αμερικάνικο όνειρο». Ήδη πάντως η εταιρεία προσπαθεί να ανέβει κατηγορία τιμολογιακά, με τον κο de Nysschen να υπαινίσσεται sπως η επερχόμενη ναυαρχίδα τους, η CT6, θα κοστίζει γύρω στα 70.000 δολάρια. Θα παρουσιαστεί στα τέλη της επόμενης χρονιάς και θα σταθεί απέναντι στα Audi A8, BMW Σειρά 7 και Mercedes-Benz S-Class. Επιπλέον, σε παλαιότερές του δηλώσεις, το αφεντικό της Cadillac μας είχε αποκαλύψει πως μέχρι το 2020 θα φτιάξουν μια εκδοχή του παραπάνω μοντέλου με μακρύ μεταξόνιο, το οποίο θα αποκαλείται CT8 ή CT9.

Το επόμενο μοντέλο που έχουν βάλει στο μάτι οι άνθρωποι της Cadillac, δεν είναι άλλο από την Porsche Cayenne Turbo. Έτσι, επιθυμούν να διευρύνουν τη γκάμα των εκδόσεων V-Series, η οποία ενδέχεται να περιλαμβάνει μέχρι και έξι μοντέλα, με το ένα από αυτά να είναι crossover. Τέλος ο «αισιόδοξος» υπερφιλόδοξος κος de Nysschen, εξέφρασε την επιθυμία του να λανσάρει η Cadillac γύρω στο 2020 ένα μοντέλο, που θα αποτελέσει την απάντησή τους στην Porsche 911. Εμείς το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι καλή τύχη και όνειρα γλυκά…

Tags: CADILLAC