Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
H Honda έδειξε το νέο της ηλεκτρικό SUV
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Honda έδειξε το νέο της ηλεκτρικό SUV

1.457 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2022)

Το Prologue είναι το νέο ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει η Honda και στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της Honda

Το Honda Prologue είναι το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της μάρκας και θα προέλθει από τη συνεργασία της αυτοκινητοβιομηχανίας με τη General Motors. Έτσι η ιαπωνική μάρκα ξεκίνησε την καμπάνια των teaser εικόνων, πριν το μοντέλο ξεκινήσει να πωλείται το 2024, δείχνοντάς μας την εξωτερική εμφάνιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αποκαλύφθηκε το μπροστά μέρος

Η Honda περιγράφει τη σχεδιαστική γλώσσα του Prologue ως στιβαρή. Οι προβολείς είναι μακρόστενοι και φτάνουν μέχρι το κέντρο στο λογότυπο της μάρκας. Το κάτω μέρος του εμπρόσθιου μέρους φιλοξενεί σε κάθε γωνία τους προβολείς ομίχλης. Από κει και πέρα η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο μπροστινό φτερό της πλευράς του οδηγού. Οι πλαϊνοί καθρέφτες και τα χερούλια των θυρών είναι σε μαύρο χρώμα σε αντίθεση με το ασημί χρώμα του αμαξώματος. Εικόνα από το πίσω μέρος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κάτι που προφανώς θα δούμε μελλοντικά.

Στην πλατφόρμα Ultium

Το χωρίς ρύπους SUV θα κατασκευαστεί έπειτα από συνεργασία της μάρκας με την General Motors για να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Ultium και τις μπαταρίες της. Μάλιστα όπως υπογραμμίζει η Honda μετά το Prologue, θα λανσαριστεί ακόμα ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, ωστόσο θα φέρει το λογότυπο της Acura. Άλλες πληροφορίες για αμφότερα τα μοντέλα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους έως τώρα, αλλά η έντονη φημολογία που έχει υπάρξει αναφέρει πως το ηλεκτρικό SUV με το λογότυπο της Honda θα είναι μικρότερο από αυτό που θα λανσαριστεί λίγο διάστημα πιο μετά με το σήμα της Acura.