H Kylie Jenner με τη συλλογή της, καθισμένη πάνω σε μία Ferrari LaFerrari.

Η Kylie Jenner πήρε και Βugatti Chiron (+vid)

2.168 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Πλούσια είναι η συλλογή αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή της η Kylie Jenner, η οποία απέκτησε πρόσφατα μία Βugatti Chiron και έσπευσε να ενημερώσει για αυτό το πολυπληθές κοινό που την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner λέγεται ότι δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει την εν λόγω Βugatti Chiron, η οποία συνδυάζει το ασπρόμαυρο εξωτερικό, με το πορτοκαλί εσωτερικό.
 
Αν και η αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σχολιάστηκε αρνητικά από μεγάλο μέρος του κοινού που πιστεύει ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσε να τα είχε δαπανήσει για να βοηθήσει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που έχει προβλήματα επιβίωσης, η Jenner φαίνεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα σύμφωνα με μέσα της Αμερικής που την ακολουθούν πιστά, υποστηρίζουν πως το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια αγοράς των υπόλοιπων μοντέλων που έχει στην κατοχής της.
 
Για την ιστορία να πούμε πως ο στόλος της Kylie περιλαμβάνει μία Rolls-Royce, μία Porsche, μία Lambo, μία Ferrari και δύο Land Rover. Τουλάχιστον αυτά γνωρίζουμε εμείς!  

Δείτε το βίντεο
 

Toyota
moto