• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Η Mustang Mach-E τα βάζει με έναν πύραυλο, την βαρύτητα και το DNA!

1.757 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2021

Μέσα από μια νέα σειρά τεσσάρων βίντεο η Ford καταρρίπτει τους μύθους που σχετίζονται με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τονίζοντας ταυτόχρονα τα δυνατά σημεία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!


Έχετε δει ποτέ ένα αυτοκίνητο να κοντράρει την βαρύτητα, να επιταχύνει από στάση ενώ πέφτει ένας πολυέλαιος, να διαφοροποιείται μεταξύ πανομοιότυπων διδύμων ανθρώπων ή να τα βάζει με έναν πύραυλο; Τώρα, σε μια νέα σειρά από βίντεο που ετοίμασε η Ford, η νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E αντιμετωπίζει όλες αυτές τις προκλήσεις.
 
Βάζοντας την ηλεκτρική Mustang Mach-E απέναντι σε μία σειρά δοκιμασιών, η Ford επιχειρεί να καταρρίψει τους μύθους και κάθε εσφαλμένη αντίληψη που μπορεί να έχουν οι πελάτες για τα ηλεκτρικά οχήματα.
 
Κάθε βίντεο επισημαίνει όχι μόνο μία από τις βασικές δυνατότητες ή τεχνολογίες της Mustang Mach-E, αλλά προκαλεί επίσης, όπως και το ίδιο το όχημα, τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα που αφορούν την αυτονομία και την απόδοση.
 
Η Mustang Mach-E κοσμείται με υπερηφάνεια από το περίφημο σήμα «Mustang» και είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα που φέρει το όνομα αυτό καθώς και μία συμπεριφορά στην πράξη που αποδεικνύεται αντάξια της παράδοσής του. Με τα πρώτα οχήματα να φθάνουν άμεσα στην Ευρώπη, τα παρακάτω βίντεο σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας καμπάνιας της Ford 
 
Τα τέσσερα βίντεο που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Mustang Mach-E v. Gravity: Η ροπή της ηλεκτρικής Mustang Mach-E είναι τεράστια. Είναι όμως αρκετή ώστε να αμφισβητήσει τους νόμους της βαρύτητας; Δείτε πώς η απόδοση του ηλεκτρικού pony της Ford τα καταφέρνει απέναντι σε έναν πολυέλαιο που πέφτει! 
 
Mustang Mach-E v. Rocket Science: Η αυτονομία της ηλεκτρικής Mustang Mach-E είναι εντυπωσιακή. Αλλά πώς μπορεί να μοιάζει άραγε μία «εντυπωσιακή αυτονομία»; Ένας πύραυλος 3,5 μέτρων βοηθά στην οπτικοποίηση της εκτιμώμενης αυτονομίας των 610 χιλιομέτρων στο πρωτόκολλο  WLTP * της νέας Mustang Mach-E στην έκδοση extender-range και κίνηση στους πίσω τροχούς. 

Mustang Mach-E v. Pit Crew: Οι δυνατότητες over-the-air ενημερώσεων επιτρέπουν στην ηλεκτρική Mustang Mach-E να αναβαθμίζεται σχεδόν από οπουδήποτε. Μπορούν όμως οι ενημερώσεις αυτές να ανταγωνιστούν με ένα pit crew που βρίσκεται πάνω στην πλατφόρμα ενός κινούμενου φορτηγού; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το μάθετε! 

Mustang Mach-E v. DNA: Η ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι σε θέση να μάθει τις συμπεριφορές και να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις μεμονωμένων οδηγών. Είναι όμως αρκετά έξυπνή για να διαπιστώσει τη διαφορά μεταξύ πανομοιότυπων οδηγών; Δείτε τι συμβαίνει όταν η εξατομικευμένη τεχνολογία στη νέα Mustang Mach-E έχει να αντιμετωπίσει δύο διαφορετικούς ανθρώπους που στο ανθρώπινο μάτι φαντάζουν ίδιοι. 

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG