Η Nissan στο Hail International Rally.

Η Nissan στο Hail International Rally

2.162 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2018)

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της Nissan από την πορεία της ομάδας στον 13ο γύρο του Hail International Rally.

Το Hail Nissan International Rally ολοκλήρωσε πρόσφατα τον 13ο γύρο του,  υπό την αιγίδα του  Πρίγκιπα  Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Σαάντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, Κυβερνήτη του Hail, με την ομάδα της ιαπωνικής μάρκας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Συγκεκριμένα σε έναν συναρπαστικό αγώνα, που χαρακτηρίζεται για τον ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας του η Nissan ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.
Ο Essa Al Doussary, που είναι ο επίσημος οδηγός της Nissan Saudi Arabia, οδηγούσε ένα Navara, καταγράφοντας μια πολύ καλή απόδοση,  καθώς ανέβηκε στο βάθρο των νικητών της  πιο σημαντικής εκδήλωσης του  μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.
 
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η φίρμα το  δεύτερο στάδιο του αγώνα ήταν το μεγαλύτερο σε όλη την ιστορία του Hail Rally από το 2006, με μήκος 354 χιλιόμετρα. Αν και ο Al Doussary αντιμετώπισε κάποιες προκλήσεις, έκανε εξαιρετικές προσπάθειες μέχρι την τελευταία στιγμή, παίρνοντας τη νίκη  με ένα περιθώριο 8 λεπτών και 42 δευτερολέπτων.

citroen
4green