• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Peugeot 208.

Η Peugeot συμμετέχει στο Roland Garros

1.111 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/9/2020

Για 37η χρονιά συνεργασίας με το Roland-Garros, η Peugeot βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2020.

Όπως κάθε χρόνο, η μάρκα θα είναι ο επίσημος παροχος οχημάτων για τις μετακινήσεις των παικτών και των VIPs. Φέτος, το 80% του στόλου αποτελείται απο ηλεκτροκίνητα οχήματα (plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά), μια περαιτέρω ώθηση προς την ενεργειακή μετάβαση που θα συμβάλει στην μείωση των εκπομπών CO2 κατά 60% σε σύγκριση με το Roland Garros 2019.

Με έναν στόλο 178 οχημάτων o οποίος κατά κύριο λόγο αποτελείται απο plug-in υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις, η Peugeot εξασφαλίζει μετακινήσεις με χαμηλές εκπομπές ρύπων, χαμηλότερες κατά 60% σε σχέση με το Roland Garros 2019. H Γαλλική μάρκα είναι περήφανη γιατί συμβάλλει στην ενεργειακή μετάβαση όντας ένας οικολογικά υπεύθυνος συνεργάτης του πρωταθλήματος.

Ο στόλος αποτελείται απο 80% εξηλεκτρισμένα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των Peugeot 3008 HYBRID4, e-2008, 508 και 508 SW HYBRID και e-Traveller.

Το νέο SUV Peugeot 3008 GT HYBRID4 προσφέρει ισχύ που δεν έχει επιτευχθεί στο παρελθόν απο ένα συμβατικό μοντέλο της Peugeot με 29g.CO2/km, 59km αυτονομίας σε ηλεκτρική λειτουργία, τετρακίνηση και ιπποδύναμη 300 ίππων.

Όσο για τα Peugeot 508 και 508 SW HYBRID, η μάρκα προσφέρει έναν νέο κινητήρα Plug in Hybrid με ισχύ 225 ίππων και τις χαμηλότερες τιμές CO2 της κατηγορίας.  

Το νέο Peugeot e-2008  εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς SUV και δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 τύπους κινητήρων: ηλεκτρικό, βενζίνη ή πετρέλαιο.

Το Peugeot e-Traveller, με τον 100% ηλεκτρικό κινητήρα αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τις  επαγγελματικές όσο και για τις προσωπικές μετακινήσεις. Διαθέσιμο σε πληθώρα εκδόσεων και με την δυνατότητα πολλαπλών διαμορφώσεων στο εσωτερικό του, εξασφαλίζει στους επιβάτες μια ατμόσφαιρα άνεσης και υψηλής τεχνολογίας.
 
Ολα τα μοντέλα που έχουν διατεθεί στην διοργάνωση, φέρουν το λογότυπο της Peugeot, του Rolland Garros καθώς και του Επίσημου Οχήματος της διοργάνωσης. Σε κεντρικό σημέιο του χώρου της διοργάνωσης δεσπόζει ένα σταντ με το Peugeot e-208 το οποίο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο απο τα ιδιαίτερα εξωτερικά του χαρακτηριστικά που διακρίνουν όλα τα ηλεκτρικά Peugeot.
 
 

Tags: PEUGEOT