Η Toyota η μάρκα με τις περισσότερες πατέντες το 2021

Η Toyota η μάρκα με τις περισσότερες πατέντες το 2021

2.623 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

H Toyota αναδείχτηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που κατοχύρωσε τις περισσότερες πατέντες σε διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους!

Ακόμα μία κορυφή για την Toyota

Οι εταιρείες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν είναι επιφορτισμένες μόνο με την κατασκευή νέων αυτοκίνητων. Οι μηχανικοί τους εργάζονται συνεχώς πάνω σε νέα συστήματα και τεχνολογίες τα οποία φυσικά και κατοχυρώνουν καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα αρμόδια Γραφεία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

2.753 πατέντες σε ένα ημερολογιακό έτος

Σε ότι αφορά λοιπόν το 2021 και το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, η μάρκα που κατέθεσε τις περισσότερες πατέντες είναι η Toyota. Συνολικά η ιαπωνική φίρμα κατοχύρωσε 2.753 πατέντες. Με μαθηματικές πράξεις, αυτό σημαίνει πως η Toyota  κατοχύρωνε 7,5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας την ημέρα.

«Απόδειξη των προσπαθειών μας», λέει η εταιρεία

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωριστούμε ως παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας, όπως αποδεικνύεται από τις πολλές πατέντες που εκδόθηκαν στην Toyota», δήλωσε η Sandra Phillips-Rogers, γενική σύμβουλος και νομική διευθύντρια της Toyota Motor North America. «Ο αριθμός των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχουν εκδοθεί είναι απόδειξη των τεράστιων προσπαθειών του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Toyota και των μελών της ομάδας που φέρνουν αυτές τις τεχνολογίες στη ζωή». Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center