Έτσι φτιάχνονται τα Toyota: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο εργοστάσιο [video]
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι φτιάχνονται τα Toyota: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο εργοστάσιο [video]

6.835 Επισκέψεις στο άρθρο

H Toyota μας βάζει στα άδυτα των εργοστάσιων της και μας δείχνει βήμα-βήμα, με κάθε λεπτομέρεια πως έρχεται στη ζωή κάθε ένα από τα μοντέλα της.

Ψηφιακή ξενάγηση στο εργοστάσιο της Toyota

Οι οδηγοί που έχουν εμπιστευτεί τα μοντέλα της Toyota ανά τον κόσμο είναι εκατομμύρια, έχοντας καταστήσει την ιαπωνική μάρκα ως την κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου. Πόσοι όμως από αυτούς τους ιδιοκτήτες γνωρίζουν πως φτιάχνεται ένα αυτοκίνητο από την Toyota; Θέλοντας η μάρκα να ενημερώσει το κοινό για την όλη διαδικασία δημιούργησε ένα συγκεκριμένο χώρο στην ιστοσελίδα της στον οποίο μας κάνει ψηφιακή ξενάγηση, προβάλλοντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας μέχρι το εκάστοτε αυτοκίνητο να φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του.

Τα πέντε βασικά μέρη της παραγωγικής διαδικασίας 

Η παραγωγική διαδικασία της Toyota χωρίζεται σε πέντε βασικά μέρη, με το καθένα από αυτά να έχει πολλά επιμέρους στάδια και όλα μαζί να συνθέτουν όλες τις κινήσεις που απαιτούνται για την κατασκευή του αυτοκινήτου από το μηδέν. Τα πέντε βασικά μέρη είναι τα εξής: «Σφράγιση», «Συγκόλληση», «Βαφή», «Συναρμολόγηση» και «Επιθεώρηση/Αποστολή».

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
Audi