Η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio θα έχει έκδοση Estrema
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio θα έχει έκδοση Estrema

3.280 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2022)

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio εντοπίστηκε στο δρόμο και σα να μην έφτανε αυτό όπως φαίνεται η ιταλική μάρκα ετοιμάζει μία ειδική έκδοση που θα λέγεται «Estrema».

Μετά την Tonale ακολουθεί η ανανεωμένη Stelvio

Μετά την αποκάλυψη της Tonale πριν από έναν μήνα, η Alfa Romeo στρέφει τώρα την προσοχή της στο μεγαλύτερο SUV, την Stelvio, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης. Μάλιστα, αρκετά πρωτότυπα εντοπίστηκαν στην Ιταλία πάνω σε ένα τρέιλερ, μαζί με το ιταλικό sedan Giulia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανανέωση και νέα ειδική έκδοση Estrema

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, εκτός από το κοινό κόκκινο χρώμα τα δύο μοντέλα ένα ακόμα κοινό που έχουν είναι ένα λογότυπο στα μπροστινά φτερά που γράφει «Estrema» και πιθανότατα θα αντιστοιχεί σε μία νέα ειδική έκδοση της ιταλικής μάρκας για τα δύο μοντέλα. Σε πρώτη φάση η νέα έκδοση φαίνεται να βασίζεται στην έκδοση Veloce και όχι στην Quadrifoglio.

Με λίγο καμουφλάζ μπροστά

Από κει και πέρα μιλώντας για την Stelvio παρατηρούμε πως ήταν εξοπλισμένη με τους ανασχεδιασμένους προβολείς που καλύπτονται με μαύρη ταινία, κάτι που ισχύει και για τον προφυλακτήρα. Τα πίσω φώτα φαίνονται να είναι ίδια με πριν, εκτός και αν η ιταλική μάρκα επιφυλάσσει κάποια έκπληξη επ' αυτού, ενώ παρατηρούμε και το σήμα Q4 που υποδηλώνει την τετρακίνηση. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν εικόνες, ωστόσο από τη στιγμή που η νέα Tonale έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων, τότε το πιθανότερο είναι πως τόσο η Stelvio όσο και η Giulia θα εξοπλιστούν ανάλογα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
moto