Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε πως σκοπεύει να αντιδράσει η Toyota στο πρόβλημα που της προκάλεσε η έλλειψη ατσαλιού.

Δείτε πως σκοπεύει να αντιδράσει η Toyota στο πρόβλημα που της προκάλεσε η έλλειψη ατσαλιού.

Η επιστροφή της Toyota

2.653 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2016)

Η παραγωγή της Toyota στην Ιαπωνία έχει πληγεί αρκετά από έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής ατσαλιού στο Aichi. Πλέον όμως οι Ιάπωνες έχουν σχέδιο ανάκαμψης

autotriti team

Η Toyota είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων παγκοσμίως και όπως είναι λογικό για να το πετύχει αυτό έχει όλη την παραγωγική διαδικασία κοντά στο όριο των δυνατοτήτων της.  
Μάλιστα, το 40% της παραγωγής της πραγματοποιείται στην Ιαπωνία, κάτι που σημαίνει πως η έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής ατσαλιού στο Aichi της κόστισε ακριβά, καθώς δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει το ρεκόρ παραγωγής του 2015. 
Παρόλα αυτά πλέον έχει σχεδιάσει ένα πλάνο δράσης το οποίο θα την επαναφέρει σε φουλ ρυθμό παραγωγής μέχρι το τέλος Μαρτίου. Πάντως και οι ίδιοι οι Ιάπωνες παραδέχονται πως είναι πλέον δύσκολο να πιάσουν το στόχο παραγωγής που είχαν θέσει για το 2016.
Σύμφωνα λοιπόν με τους πρώτους υπολογισμούς της εταιρείας, περίπου κατά 90.000 αυτοκίνητα μειώθηκε η παραγωγή της στην Ιαπωνία, όπου κατασκευάζονται 4 εκατομμύρια αυτοκίνητα ετησίως. Προκειμένου να αποκαταστήσει τις απώλειες της θα αυξήσει την παραγωγή κινητήρων, κιβωτίων και αναρτήσεων κατά τη διάρκεια σαββατοκύριακων και αργιών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
leao vs viking