" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ντεμπούτο της νέας Skoda Superb (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) έχει προγραμματιστεί να γίνει το Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης.

Σύμφωνα με την τσέχικη εταιρεία, η νέα Skoda Superb έχει ως στόχο να συνδυάσει την ευρυχωρία, τη χρηστικότητα και το design.

Η Skoda ξεκινάει την αποκάλυψη της νέας της ναυαρχίδας, της Superb, δίνοντάς μας τις δύο πρώτες εικόνες του εσωτερικού της.

Η νέα Superb εκ των έσω

Διαβάστηκε από 5689 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/2/2015

Με το λανσάρισμα να έχει προγραμματιστεί για την έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο, η Skoda ξεκινάει την αποκάλυψη της νέας Superb, δημοσιεύοντας τις πρώτες επίσημες εικόνες από το ευρύχωρο εσωτερικό της.

 
Η Skoda ξεκινάει την αποκάλυψη της νέας της ναυαρχίδας, της Superb, δίνοντάς μας τις δύο πρώτες εικόνες του εσωτερικού της. Σύμφωνα με την τσέχικη εταιρεία, το επερχόμενο μοντέλο έχει ως στόχο να συνδυάσει την ευρυχωρία, τη χρηστικότητα και το design. Από όσα μπορούμε να καταλάβουμε από τις εν λόγω εικόνες έχουμε να κάνουμε με ένα τυπικό σαλόνι Skoda, με τη διαφορά να έγκειται στην τοποθέτηση μιας μεγαλύτερης οθόνης αφής. Κατά τα λοιπά, τα χειριστήρια του κλιματισμού και το τιμόνι, παραπέμπουν σε αυτά της μικρότερης Octavia. Αλλα προεξάρχοντα χαρακτηριστικά είναι το ηλεκτρικό χειρόφρενο και οι σοκολατί επενδύσεις, τόσο στις δερμάτινες επιφάνειες όσο και στο κάτω τμήμα του ταμπλό.

Για την 3η γενιά της Skoda Superb σας έχουμε μιλήσει αναλυτικά πρόσφατα, με βάση τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας, ενώ υπενθυμίζουμε πως το ντεμπούτο του αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί να γίνει το Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα μεγάλη Skoda, πατήστε ΕΔΩ.

Tags: SKODA SUPERB