Opel Mokka X, Opel Crossland X και Opel Grandland X – αυτά είναι τα τρία μέλη της νέας, μοντέρνας οικογένειας SUV και crossover της Opel.

Opel Mokka X, Opel Crossland X και Opel Grandland X – αυτά είναι τα τρία μέλη της νέας, μοντέρνας οικογένειας SUV και crossover της Opel.

Η οικογένεια Opel X

4.264 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Mε τα Grandland, Crossland και Μokka, η γερμανική εταιρεία έχει φτιάξει μια μονάδική τριπλέτα για την κατηγορία SUV.

Opel Mokka X, Opel Crossland X και Opel Grandland X – αυτά είναι τα τρία μέλη της νέας, μοντέρνας οικογένειας SUV και crossover της Opel. Τα Crossland X και Grandland X είναι η απάντηση της Opel στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV. Φτάνοντας σταδιακά στην αγορά τους προσεχείς μήνες, αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της μάρκας. Τα μοντέλα Opel X είναι προσαρμοσμένα για κάθε γούστο και εξατομικευμένη ανάγκη. Από τα δημοφιλέστερα και πιο πρωτοποριακά μικρά SUV είναι το καθιερωμένο Opel Mokka X. Το νέο Opel Crossland X και ο μεγαλύτερος ΅αδερφόςΆ του Opel Grandland X προστίθενται στην επέλαση της Opel που με το σλόγκαν “7 το 17”, περιλαμβάνει το λανσάρισμα επτά μοντέλων φέτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Opel Mokka X: Μυώδης σχεδίαση SUV και AWD για τους φίλους της περιπέτειας
Το Opel Mokka X ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας X και έχει γράψει μία πραγματικά επιτυχημένη ιστορία για την Opel. Οι οδηγοί του Mokka X απολαμβάνουν εξαιρετική ορατότητα χάρη στην υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, τυπικό χαρακτηριστικά SUV. Λάτρης της περιπέτειας, συναρπάζει με τις σπορ, μυώδεις αναλογίες του. Με ΅φαρδύ στήσιμοΆ και μήκος μόλις 4,28 m, δίνει την εντύπωση ότι είναι πάντα σε ετοιμότητα για περιπέτεια. Σε συνδυασμό με ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, κατάφερε  να κερδίσει δύο διακρίσεις “Τετρακίνητου Αυτοκινήτου της Χρονιάς”.
 
Opel Crossland X: Αυθεντικό, δυναμικό, μοντέρνο – και απίστευτα πρακτικό
Το Opel Crossland X, που διατίθενται από τις αρχές Μαρτίου, ολοκληρώνει τη γκάμα συμπαγών οχημάτων της εταιρείας που ΅πηγαίνουν παντού και κάνουν τα πάνταΆ. Μοιράζεται με Mokka X πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως η στιβαρότητα και η υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, καθώς και μία θέση στην κατηγορία SUV B.
Με ένα μοναδικό μίγμα λειτουργικότητας, ευελιξίας και σπορ κομψότητας, το Opel Crossland X είναι το ιδανικό αυτοκίνητο που θα σας συνοδεύσει στα ψώνια αλλά και σε πιο μακρινές διαδρομές – ένα συμπαγές όχημα για κάθε χρήση, για οικογένειες που ζουν στη πόλη.

Opel Grandland X: Σπορ, κομψό και πλούσια εξοπλισμένο – ένας σοβαρός ανταγωνιστής
Τέλος, το Grandland X, ο μεγαλύτερος αδερφός των Mokka X και Crossland X, θα αντιπροσωπεύσει την Opel στην κατηγορία SUV C από φέτος την άνοιξη.Το Grandland X μήκους 4,48-m δείχνει την υπεροχή του πίσω από ένα σπορ εξωτερικό, όπου κυριαρχούν οι κοντοί πρόβολοι και οι κομψές αναλογίες. Το συμπαγές SUV με μέγιστο χώρο αποσκευών 1.652 L διατίθεται προαιρετικά με μαύρη οροφή για έμφαση στο προσωπικό στυλ. Στο εσωτερικό, το Grandland X υιοθετεί μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών
Με το δημοφιλές Mokka X και τα νέα μοντέλα Crossland X και Grandland X, η Opel προσφέρει πρακτικά οχήματα με σπορ εμφάνιση και εξοπλισμένα με καινοτόμες τεχνολογίες, ικανοποιώντας ποικίλες απαιτήσεις στην ανερχόμενη κατηγορία SUV.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto