• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Toyota Yaris 1,33 99 PS CVT

Διαβάστηκε από 36613 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Ατμοσφαιρικό, 1,33 λτ. κινητήρα χρησιμοποιεί και το Yaris, που αποδίδει 99 ίππους με 125 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ. Το συγκεκριμένο Yaris επιλέχθηκε γιατί συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT (συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης). Στην πόλη και αυτό το κιβώτιο συγκρατεί σχετικά την απόκλιση από τις τιμές, που υπόσχεται ο κατασκευαστής. Στο ταξίδι όμως φαίνεται πως τα πράγματα απέχουν, αφού το μοντέλο της δοκιμής μας έκαψε αρκετά περισσότερο από ότι λένε τα χαρτιά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Tasos

  Πολύ ωραίο άρθρο, γιατί νόμιζα ότι το kia picanto που έχω 5 χρόνια και καίει μέσα στην Αθήνα 7,5-8,0 ότι ήταν χαλασμένο.

    8
 • αδον

  δεν διευκρινηζετε εαν ειναι η πραγματικη(μετρημενη με λιτρα στο βενζιναδικο) η αυτη που γραφει ο υπολογιστης του αυτοκινητου

    4
 • JIMA1

  ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙΝΕ 5-5,5 ΛΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

    2
 • monman

  Αποδεικνύεται ότι η υβριδική τεχνολογία της toyota είναι ασυναγώνιστη 3,8 στην πόλη και 5,5 στην εθνική είναι τιμές θα ζήλευαν τα diesel , στην πόλη είναι οικονομικότερα και λαμβανομένης υπόψη της μικρότερης τιμής του diesel!

    1
 • Παναγιωτης

  Απο τι ειδα δεν επεσε κανενα κατω απο τα 7 λιτρα καταναλωσης ενταξει καλα ειναι δεν το συζηταμε,τα παλαιοτερα παιζανε και 9 λιτρα euro 3 τεχνολογιας,νικητης για εμενα το κορσακι

    1