• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

VW Polo 1,0 TSI 110 PS

Διαβάστηκε από 36618 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Tο VW Polο, που υποβάλλαμε σε τεστ πραγματικής κατανάλωσης, χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα με το SEAT Ibiza (110 ίπποι και 200 Nm ροπής  στις 2.000-3.500 σ.α.λ), ωστόσο χρησιμοποιεί χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το Polo έχει μπρίο όταν κινείται, αλλά η κατανάλωσή του ξεφεύγει σε σχέση με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή τόσο στην κίνηση μέσα στην πόλη όσο και στο ταξίδι, για το οποίο εμείς βάλαμε όριο τα 120 χλμ./ώρα). Η συνολική του μέση κατανάλωση πάντως είναι λογική με 6,1 λτ./100 χλμ. αντί των 4,5, που υπόσχεται η VW και η τεχνολογία BlueMotion, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και πακέτο βελτιωμένης αεροδυναμικής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Tasos

  Πολύ ωραίο άρθρο, γιατί νόμιζα ότι το kia picanto που έχω 5 χρόνια και καίει μέσα στην Αθήνα 7,5-8,0 ότι ήταν χαλασμένο.

    8
 • αδον

  δεν διευκρινηζετε εαν ειναι η πραγματικη(μετρημενη με λιτρα στο βενζιναδικο) η αυτη που γραφει ο υπολογιστης του αυτοκινητου

    4
 • JIMA1

  ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙΝΕ 5-5,5 ΛΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

    2
 • monman

  Αποδεικνύεται ότι η υβριδική τεχνολογία της toyota είναι ασυναγώνιστη 3,8 στην πόλη και 5,5 στην εθνική είναι τιμές θα ζήλευαν τα diesel , στην πόλη είναι οικονομικότερα και λαμβανομένης υπόψη της μικρότερης τιμής του diesel!

    1
 • Παναγιωτης

  Απο τι ειδα δεν επεσε κανενα κατω απο τα 7 λιτρα καταναλωσης ενταξει καλα ειναι δεν το συζηταμε,τα παλαιοτερα παιζανε και 9 λιτρα euro 3 τεχνολογιας,νικητης για εμενα το κορσακι

    1