• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Renault Clio 1,2 TCe 120 PS

Διαβάστηκε από 36615 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

To ανανεωμένο Renault Clio εκτός από βελτιωμένη αισθητική και ποιότητα, απέκτησε και τον 1,2 turbo κινητήρα με 120 άλογα και 205 Nm ροπής (στις 2.000 σ.α.λ.). Ο ιδιαίτερα γραμμικός και χωρίς ξεσπάσματα κινητήρας κινεί με άνεση το Clio και δεν χρειάζεται να τον πιέζεις δίνοντας τη δυνατότητα να κινείσαι εύκολα με μια σχέση πάνω στο 6τάχυτο κιβώτιο. Έτσι η απόκλιση στην πόλη ήταν η μικρότερη, που είδαμε και μάλιστα χωρίς τη χρήση της λειτουργίας ECO. Αυτή μειώνει την κατανάλωση, αλλά αμβλύνει την απόκριση στο γκάζι. Λογική ήταν και η απόκλιση τα ταξίδι, όπου δεν βοήθησαν όμως τα ελαστικα 205/45 R17 του μοντέλου της δοκιμής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Tasos

  Πολύ ωραίο άρθρο, γιατί νόμιζα ότι το kia picanto που έχω 5 χρόνια και καίει μέσα στην Αθήνα 7,5-8,0 ότι ήταν χαλασμένο.

    8
 • αδον

  δεν διευκρινηζετε εαν ειναι η πραγματικη(μετρημενη με λιτρα στο βενζιναδικο) η αυτη που γραφει ο υπολογιστης του αυτοκινητου

    4
 • JIMA1

  ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙΝΕ 5-5,5 ΛΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

    2
 • monman

  Αποδεικνύεται ότι η υβριδική τεχνολογία της toyota είναι ασυναγώνιστη 3,8 στην πόλη και 5,5 στην εθνική είναι τιμές θα ζήλευαν τα diesel , στην πόλη είναι οικονομικότερα και λαμβανομένης υπόψη της μικρότερης τιμής του diesel!

    1
 • Παναγιωτης

  Απο τι ειδα δεν επεσε κανενα κατω απο τα 7 λιτρα καταναλωσης ενταξει καλα ειναι δεν το συζηταμε,τα παλαιοτερα παιζανε και 9 λιτρα euro 3 τεχνολογιας,νικητης για εμενα το κορσακι

    1