To Νissan e-NV200 Evalia είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της αγοράς σήμερα που μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα σε 7 επιβάτες την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Τι άλλα πλεονεκτήματα έχει;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Νissan e-NV200 Evalia είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της αγοράς σήμερα που μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα σε 7 επιβάτες την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Τι άλλα πλεονεκτήματα έχει;

Nissan e-NV200 Evalia

2.664.191 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

To Νissan e-NV200 Evalia είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της αγοράς σήμερα που μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα σε 7 επιβάτες την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

H νέα γενιά του e-NV200 Evalia της Nissan συνεχίζει όπως ο προκάτοχός του να προσφέρει μεγάλους χώρους για έως και 7 επιβάτες, όμως ακόμη πιο σημαντική είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει μέσω της νέας μπαταρίας των 40 kWh έως και τα 301 χιλιόμετρα. Έτσι προκύπτει ένα ιδανικό πολυχρηστικό όχημα που προορίζεται για τις αστικές μετακινήσεις μιας οικογένειας, κάτι που ενισχύεται και από την εξαιρετική ευελιξία με κύκλο στροφής μόλις 11,1 μέτρων. Ως ηλεκτρικό τέλος, επιδοτείται από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά».



Ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό
To e-NV200 Evalia διαθέτει ένα εξαιρετικά πρακτικό εσωτερικό και μπορεί να διαμορφωθεί ποικιλοτρόπως για την άνετη φιλοξενία 5 ή 7 επιβατών, ενώ την ευκολία του στη χρήση ενισχύουν οι μεγάλες πίσω συρόμενες πόρτες και το τεράστιο άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών. Η καμπίνα μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες με το πάτημα ενός διακόπτη, ενώ με εσωτερικό ύψος έως και 1,36μ. και μήκος 2,80μ., μπορεί να μεταφέρει αποσκευές όλων των μορφών και μεγεθών.



Αντίστοιχα πρακτικό είναι και το σύγχρονο αισθητικά και καλό ποιοτικά ταμπλό, διαθέτοντας έξυπνες και πρακτικές αποθηκευτικές λύσεις για μικροαντικείμενα, καθιστώντας κάθε μετακίνηση μια ευχάριστη εμπειρία. Αυτό υπερτονίζεται και από τον πλούσιο εξοπλισμό που διαθέτει σε κάθε μια από τις 3 διαθέσιμες εκδόσεις του (Energy, Acenta και την κορυφαία Ludospace).

Εως 301 χλμ. αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση
Το Nissan e-NV200 Evalia εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 109 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh που του χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία με μία μόνο φόρτιση από 200 χλμ. σε συνδυασμένο κύκλο ή έως 301 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες. Η φόρτισή του μπορεί να γίνει μέσω απλής οικιακής πρίζας, μέσω wallbox που μειώνει τον χρόνο φόρτισης στις 7 ώρες και 30 λεπτά αλλά και μέσω ταχυφορτιστή, απαιτώντας σε αυτή την περίπτωση από 40 έως 60 λεπτά για να ανακτήσει το 80% της χωρητικότητας των μπαταριών του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Hyundai
NISSAN