Δίνοντας υψηλή προτεραιότητα και έμφαση στην υγιεινή, η SEAT στοχεύει στο να αισθανθούν όλοι οι κάτοχοι, μοντέλων της μάρκας, ασφαλείς για κάθε ανάγκη και συναλλαγή τους με οποιοδήποτε μέλος του εξουσ

Δίνοντας υψηλή προτεραιότητα και έμφαση στην υγιεινή, η SEAT στοχεύει στο να αισθανθούν όλοι οι κάτοχοι, μοντέλων της μάρκας, ασφαλείς για κάθε ανάγκη και συναλλαγή τους με οποιοδήποτε μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου της. Με λίγα λόγια η SEAT στοχεύει να πει στον κάτοχο της πως δεν είναι μόνος!

SEAT υπηρεσίες νέας εποχής

2.663.774 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

H επόµενη µέρα βρίσκει τη SEAT πανέτοιµη να συνεχίσει να προσφέρει της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της προς τους κατόχους της µάρκας, διαµορφώνοντας ένα νέο και πιο φιλικό πλαίσιο, µε περισσότερες ψηφιακές και ανέπαφες υπηρεσίες. Έτσι η συντήρηση του αυτοκινήτου γίνεται µια διασκεδαστική εµπειρία και παράλληλα, ενώ το SEAT σας συνεχίζει να:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- λειτουργεί στο βέλτιστο βαθµό αποδοτικότητας,
- σας προσφέρει τη µέγιστη ασφάλεια και φυσικά να
διατηρεί ψηλά την µεταπωλητική του αξία.

Στόχος η ασφάλεια και η ευκολία του κατόχου!
Μετά από την περίοδο της αποµόνωσης στο σπίτι και χωρίς οδήγηση, αρκετά αυτοκίνητα παρουσίασαν χαµηλή µπαταρία, κλειδωµένα φρένα, έλλειψη πίεσης & φθορές στα ελαστικά τους κ.λπ. Αυτά τα προβλήµατα σε συνδυασµό µε τον ανθρώπινο φόβο του πελάτη να έρθει στο συνεργείο και σε κοντινή επαφή µε άλλα άτοµα, οδήγησαν την SEAT να επανασχεδιάσει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης της.
Ας δούµε τα βασικά στοιχεία ενός ευρύτερου και βελτιωµένου πλάνου εξυπηρέτησης της νέας εποχής by SEAT!

Δηµιουργεί κλίµα ασφαλών συναλλαγών µε τους κατόχους-πελάτες!
Διαθέτει όλα τα µέσα για την καλή, "ανέπαφη" και χωρίς …συνωστισµό, ενηµέρωση του πελάτη (τηλέφωνο, sms, email,site, κοινωνικά µέσα, ορατά φύλλα µε οδηγίες).

Επεκτείνει (όπου είναι εφικτό) τις ώρες λειτουργίας των συνεργείων. Κατευθύνει σε περιορισµό της προσωπικής επαφής. Προσφέρει νέες added value υπηρεσίες (όπως η υπηρεσία παραλαβής & παράδοσης αυτοκινήτου).
Προσαρµογή διαδικασιών τόσο στις εκθέσεις όσο και στα συνεργεία (απόσταση µεταξύ µελών του προσωπικού, µέγιστος αριθµός παρόντων σε ένα δωµάτιο κ.λπ.).

Δίνει ιδιαίτερη έµφαση στην υγιεινή!
Με καθαρούς εκθεσιακούς χώρους και συνεργεία. Τόσο για τους εργαζόµενους όσο και για τους πελάτες. Με τακτική απολύµανση (ιδιαίτερα σε χώρους µε συχνότερη επαφή µε τους πελάτες, όπως η υποδοχή ή ο χώρος αναµονής).

Προσφέρει στον πελάτη µια εντελώς "άνευ επαφής" διαδικασία εξυπηρέτησης
Όταν ο πελάτης είτε δεν µπορεί, είτε δεν θέλει, να φύγει από το σπίτι για την επισκευή του αυτοκινήτου του, µπορεί να του προσφερθεί δωρεάν παραλαβή και µεταφορά από τον εξουσιοδοτηµένο συνεργάτη. Aπό το ραντεβού και το check in ως και την παράδοση αυτοκινήτου σε συνδυασµό µε ψηφιακές και διαδικτυακές λύσεις µια total un-touchable υπηρεσία εξυπηρέτησης.
 
Τα 3 βήµατα της ανέπαφης διαδικασίας

-Διαδικτυακό ραντεβού από την Ιστοσελίδα / WhatsApp.
- Υπηρεσία παραλαβής "από πόρτα σε πόρτα".
- Ανέπαφη/Διαδικτυακή Πληρωµή.
 
Η SEAT λοιπόν γίνεται πιο digital, µε περισσότερες αποµακρυσµένες υπηρεσίες, νέες µεθόδους επικοινωνίας µε περισσότερες δυνατότητες, ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Παράλληλα, σηµειώστε και την εργοστασιακή εφαρµογή της, My SEAT App, µέσω της οποίας, πολύ σύντοµα θα µπορείτε να κλείνετε απ' ευθείας ραντεβού, να λαµβάνεται δεδοµένα από την οδήγησή σας και για το είδος της συντήρησης που χρειάζεται να κάνετε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center