Aldik

Aldik

2.664.005 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Aldik ιδρύθηκε το 1953 και βρισκόμενη στον κλάδο από την δεκαετία του `70 εισάγει ένα ευρύ φάσμα από εξειδικευμένα προϊόντα που αφορούν το πλύσιμο, τη συντήρηση και τη φροντίδα των αυτοκινήτων.  Επιπρόσθετα, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από προϊόντα καθαρισμού που καλύπτουν ολόκληρους κλάδους με ανάλογες ανάγκες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους παραγωγής τροφίμων και καταστημάτων πώλησης τους).  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στόχος της γνωστής επιχείρησης, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, είναι να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα, παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της.

Eιδικά σχεδιασμένες σειρές προϊόντων συντήρησης αυτοκινήτου

Η υψηλή εξειδίκευση και η πολύχρονη εταιρική εμπειρία της Aldik της προσφέρει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη "σχέση" που έχει αναπτύξει με τους επαγγελματίες του κλάδου συντήρησης, περιποίησης, καθαρισμού αυτοκινήτου. Αυτό επιτυγχάνεται με τις ειδικά σχεδιασμένες σειρές προϊόντων που έχει αναπτύξει, προϊόντα που εγγυώνται, την τέλεια αποκατάσταση και καθαρισμό του αυτοκινήτου ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ας δούμε πιο αναλυτικά μερικά από αυτά που "στις μέρες μας" είναι πιο χρήσιμα από ποτέ
καθώς εξασφαλίζουν πέρα από την καθαριότητα και την υγιεινή στο αυτοκίνητο!

Pure air spray
Εξυγιαντικό σπρέι για τα συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων, σκαφών, τροχόσπιτων και όχι μόνο. Εξουδετερώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια και αφαιρεί τις άσχημες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα για πολλές ημέρες.



Allegrini 123 (One step)
Αλοιφή νανοτεχνολογίας εξαιρετικά υψηλής ποιότητας με βάση το νερό, σχεδιασμένη για την αφαίρεση μικρών και μεγάλων ελαττωμάτων από τα βερνίκια. Δεν αφήνει ολογράμματα, δεν ξηραίνεται, δεν δημιουργεί σκόνες. Η Allegrini 123 καλύπτει τις απαιτήσεις τριών διαφορετικών, παλαιού τύπου αλοιφών, της no 1, της no 2, και της no 3. Δεν χρειάζεται άλλα προϊόντα φινιρίσματος γιατί απομακρύνει γρατζουνιές, αφαιρεί την θαμπάδα και κάνει την επιφάνεια αστραφτερή σαν καθρέφτη. Ιδανική ακόμα και για το γυάλισμα χάλυβα και μερών από χρώμιο.



M15 Lavamoquette 
Απορρυπαντικό χαμηλού αφρισμού για τον καθαρισμό μοκετών, σαλονιών και υφασμάτων. Κορυφαίο προϊόν με εξαιρετικές καθαριστικές και εξυγιαντικές ιδιότητες, ιδανικό για βιολογικό καθαρισμό. Αφαιρεί και την πιο επίμονη βρωμιά. Σέβεται και επαναφέρει τα χρώματα, αφήνοντας τα υφάσματα αρωματισμένα ευχάριστα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους υφασμάτων χωρίς να τα βλάψει όπως βελούδο, αλκαντάρα κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για χειροκίνητο καθαρισμό και για χρήση με μηχανή extraction. Δεν ασπρίζει και δε φθείρει τις πλαστικές επιφάνειες. 


Pralux Lucidante Protettivo
Υγρό κερί ειδικά σχεδιασμένο για να δίνει σε λίγα λεπτά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα γυαλίσματος, μακράς διάρκειας. Δημιουργεί ένα ανθεκτικό υδρο-απωθητικό προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του αυτοκινήτου, ευνοώντας την ολίσθηση του νερού. Προστατεύει από την υγρασία, την αιθαλομίχλη και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες, αποτρέποντας έτσι την εναπόθεση ρύπων. Η περιοδική χρήση του Pralux Lucidante Protettivo συμβάλλει στη διατήρηση εξαιρετικής λάμψης και προστασίας αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και σκούτερ για πάνω από 30 ημέρες.



Stop autoshampoo Lavaincera
Σαμπουάν για το πλύσιμο με το χέρι του αυτοκινήτου, που σε ένα μόνο βήμα, καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει το αυτοκίνητο. Η ειδική φόρμουλα του δημιουργεί μια λεπτή, γυαλιστική προστατευτική μεμβράνη που κρατά το αυτοκίνητο καθαρό και λαμπερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απελευθερώνει ένα ήπιο άρωμα εσπεριδοειδών.




Az Soft
Απορρυπαντικό, νέας γενιάς, για την πρόπλυση και το επαγγελματικό πλύσιμο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Ειδικά αυτών που είναι από αλουμίνιο και των σύγχρονων αυτοκινήτων με διακοσμητικά κλ., από αλουμίνιο. Η απουσία ελεύθερων αλκαλικών αλάτων προσδίδει στο προϊόν τις ιδιαίτερες αντι-λεκιαστικές ιδιότητες και, για το λόγο αυτό, είναι το ιδανικότερο απορρυπαντικό κατά τη θερινή περίοδο. Το AZ SOFT χρησιμοποιείται επίσης σε βαμμένες επιφάνειες αυτοκινήτων όπου μπορεί εύκολα να αλλοιωθεί το χρώμα από άλλα κοινά αλκαλικά απορρυπαντικά. Διατηρεί τη λάμψη του αμαξώματος ακόμα και μετά από συχνή χρήση. Ιδανικό προϊόν για να αποφεύγεται το συχνό φαινόμενο καταστροφής των επιφανειών από αλουμίνιο (στίγματα κλ.) από κοινά αλκαλικά προϊόντα.



Emozioni Italiane
Πρωτοποριακά, σπάνια αρώματα Ιταλικής αισθητικής, για χώρους και υφάσματα.
Εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές κάθε είδους. Διαθέτουν καινοτόμο σύνθεση χωρίς αλκοόλ. Κάθε φιάλη των 500ml εγγυάται τουλάχιστον 2000 ψεκασμούς. Ψεκάζοντας τις μοκέτες του αυτοκινήτου, του σκάφους κλπ., απελευθερώνεται σταδιακά ένα υπέροχο άρωμα.  Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής αρωμάτων:
51  CAPRI- Θαλασσινή αύρα.
52  SORRENTO- Γιασεμί, Ύλαγκ-ύλαγκ, Τριαντάφυλλο, Κεχριμπάρι.
53  VENEZIA-Τριαντάφυλλο, `Aνθη πορτοκαλιού, Γιασεμί, Πασχαλιά.
54  SIENA- Λεβάντα, Βαμβάκι.
55  FIRENZE- `Aγρια λουλούδια και Σανδαλόξυλο.
56  CORTINA- Λεβάντα, Τριαντάφυλλο, Κίτρο, `Aνθη πορτοκαλιάς.
Δείτε πόσο αλλάζει η διάθεσή σας προς το καλύτερο, όταν μπαίνετε σε χώρο αρωματισμένο με Emozioni Italiane!


 
P 70
Ελαιο-υδροαπωθητικό για υφάσματα γενικά, δέρμα, υφασμάτινες επιφάνειες, έπιπλα, επιφάνειες μοκετών, καθίσματα κλπ. `Αχρωμο, έτοιμο για χρήση, εύκολο στην εφαρμογή, στεγνώνει γρήγορα, διεισδύει σε βάθος στις ίνες. Τα υφάσματα διατηρούν αναλλοίωτη την αρχική εμφάνιση της επιφάνειάς τους, το αόρατο φιλμ δεν εμποδίζει τον αέρα, δεν κιτρινίζει, είναι ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV και διατηρεί ιδιότητες κατά των λεκέδων επί μακρόν.
Έτσι ότι χυθεί στην επιφάνεια, που έχει προφυλαχτεί με το Ρ70 δεν θα λεκιάσει και θα μπορέσετε να το καθαρίσετε εύκολα με ένα απορροφητικό πανί ή χαρτί.



Neos dry sprint
Αυτο-στεγνούμενο κερί υδρο-λάμψης νέας τεχνολογίας για τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του προϊόντος είναι πολλά: αρχικά ένα εξαιρετικό και γρήγορο στέγνωμα του αμαξώματος χωρίς την ανάγκη για χρήση πανιού καθώς και ένα αποτέλεσμα τέλειου καθαρισμού χάρη στην έλλειψη λεκέδων από άλατα και λιπαρές ουσίες. Επιπλέον, η υψηλή συμπύκνωση του προϊόντος επιτρέπει εξαιρετικά αποτελέσματα με χαμηλές δόσεις.



ALDIK
Καλέστε:  6987703082
Δείτε με 1 κλικ: https://aldik.gr/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

home pro
moto