• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Honda HR-V e:HEV: Με... μαγικά καθίσματα, υβριδικό & hi-tech

Honda HR-V e:HEV: Με... μαγικά καθίσματα, υβριδικό & hi-tech

26.948 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2021)

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο Honda HR-V e:HEV, το ιαπωνικό C-SUV με το προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο στα τέλη του 2021 θα κυκλοφορήσει στην τρίτη γενιά του. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν, εκτός από τις άφθονες λύσεις πρακτικότητας, την κορυφαία ευρυχωρία και τον top τεχνολογικό εξοπλισμό;

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Έχει «μαγικά» καθίσματα (Magic Seats) που αναδιπλώνονται και δημιουργούν πρόσθετο χώρο μπροστά για να μπουν μέχρι και 2 mountain bikes 26".
  • Έξτρα χώρος 35 χλστ. για το κεφάλι των πίσω λόγω της τοποθέτησης του ρεζερβουάρ κάτω από τα πόδια οδηγού και συνοδηγού
  • Έχει πορτ-μπαγκάζ που κλείνει μόνο του, μόλις απομακρύνετε το κλειδί από το αυτοκίνητο.
  • Με ξεχωριστή υβριδική τεχνολογία: ένας κινητήρας βενζίνης παράγει ηλεκτρική ενέργεια και την στέλνει σε ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Στην C-SUV κατηγορία υπάρχει και το επίσης υβριδικό Toyota C-HR. Εσύ ποιο θα επιλέξεις;
Είσαι Hondάκιας ή Toyoτάκιας;


Δύο χρόνια μετά την τελευταία ανανέωση η Honda παρουσίασε την τρίτη γενιά του μικρομεσαίου της SUV, του HR-V e:HEV. Ένα αυτοκίνητο το οποίο εντάσσεται στην «Electric Vision» στρατηγική της εταιρείας, για αυτό και στην Ευρώπη των αυστηρών κανόνων που υπάρχουν για τους ρύπους θα διατίθεται αποκλειστικά σε υβριδικές εκδόσεις. Υπενθυμίζουμε πως η Honda φιλοδοξεί από την 1η Ιανουαρίου του 2023 να ενισχύσει την ηλεκτροκίνητη γκάμα της προσφέροντας ηλεκτρικές ή υβριδικές εκδόσεις σε όλα τα μοντέλα της στην Γηραιά Ήπειρο.

Επιστρέφοντας στα του HR-V e:HEV, η Honda έθεσε για την δημιουργία του ξανά σε κεντρικό πλάνο το μότο Man-Maximum, Machine-Minimum (M/M). Με βάση αυτό, η τεχνολογία και η σχεδίαση «συνεργάζονται» με τρόπο τέτοιο ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του οδηγού, διατηρώντας στους βασικούς πυλώνες έννοιες όπως η πρακτικότητα, η λειτουργικότητα και η υψηλή αισθητική. Στην πράξη, όμως; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο νέο Honda HR-V e:HEV που θα διατίθεται στην Ευρώπη στα τέλη του 2021; Ας δούμε τα 5 που μας έκαναν εντύπωση.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »