Κατασκοπεία του νέου Audi Q7: Το τελευταίο Audi με βενζίνη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κατασκοπεία του νέου Audi Q7: Το τελευταίο Audi με βενζίνη

7.619 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2022)

Το τελευταίο βενζινοκίνητο μοντέλο στην ιστορία της Audi θα είναι το Q7. Διαβάστε πότε θα βγει και δείτε πως θα είναι στις αποκλειστικές εικόνες που έχουμε.

Πριν από μερικούς μήνες η Audi δήλωσε ότι θα δώσει τέλος στους κινητήρες βενζίνης και diesel από το 2025 και μετά, μια δήλωση που κάνει σαφές ότι δουλεύει αποκλειστικά πάνω στα ηλεκτρικά. Ποιο θα είναι λοιπόν το τελευταίο βενζινοκίνητο μοντέλο που θα παρουσιάσει;

Το Audi Q7 του 2025 θα έχει δυναμική και με ηλεκτρικές / φουτουριστικές πινελιές σχεδίαση.

Το Audi Q7 του 2025 θα έχει δυναμική και με ηλεκτρικές / φουτουριστικές πινελιές σχεδίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σύμφωνα με τον Υπεύθυνό της, Markus Duesmann, θα είναι «το καλύτερο βενζινοκίνητο που θα έχει σχεδιάσει ποτέ η μάρκα». Θα πληροί τις αυστηρότατες προδιαγραφές ρύπων Euro7 και θα λαμβάνει βέβαια έντονη ηλεκτρική βοήθεια. Όχι όμως πάνω σε κάποιον V8, αλλά σε μικρότερους 4κύλινδρους σε σειρά και V6 κινητήρες.
 
Δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, άλλωστε ούτε οι μηχανικοί της Audi δεν έχουν καταλήξει κάπου, όμως το τμήμα της σχεδίασης βρίσκεται πιο μπροστά από το R&D και έτσι εδώ σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το πώς θα είναι το Audi Q7 που θα λανσαριστεί σε 3 χρόνια από τώρα, συγκεκριμένα το 2025. Όπως βλέπετε, το μοντέλο θα είναι άκρως επιβλητικό στο μπροστινό μέρος όπου η τεράστια ενεργή μάσκα ακολουθεί την e-tron σχεδιαστική φιλοσοφία που βλέπουμε στα σημερινά μοντέλα, τα φώτα θα είναι πολύ λεπτά τεχνολογίας matrix led (το πιθανότερο), ενώ και το πίσω μέρος θα ακολουθεί τη σχεδιαστική υπογραφή της μάρκας.
 
Επιστρέφοντας, ωστόσο, στα τεχνικά χαρακτηριστικά, να πούμε ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες. Έτσι, το μοντέλο θα πατήσει σε μια εξελιγμένη εκδοχή της υπάρχουσας πλατφόρμας (MLB Evo) και θα είναι αποκλειστικά Plug-in διαθέτοντας ηλεκτρική αυτονομία 80 χιλιομέτρων στα χαρτιά (WLTP).

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει προς τα τέλη του 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center