Η απόσβεση του κιτ LPG μπορεί να γίνει ακόμη και σε μερικούς μήνες, αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα.

To κιτ υγραεριοκίνησης της AUTOGAS TSOPELOGIANNIS συνοδεύεται από 5 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ service και έως 15 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.

Οι εν κινήσει επιδόσεις του Nissan Micra βάσει των μετρήσεων που πραγματοποιήσαμε με τα δορυφορικά ηλεκτρονικά όργανα του AutoTρίτη δεν έδειξαν καμία ουσιαστική διαφορά είτε με βενζίνη, είτε με LPG.

Η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό μετά την μετατροπή του σε αεριοκίνητο με LPG.

Πώς «κάψαμε» 50% λιγότερο;

29.537 Επισκέψεις στο άρθρο

Με ένα κιτ υγραεριοκίνησης έχεις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ έως 50% κέρδος στις μετακινήσεις σου. Εσύ θα συνεχίσεις να πληρώνεις παραπάνω;

Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις το κόστος καυσίμου για την ίδια απόσταση. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να επιλέξεις την ακριβότερη λύση; Φυσικά όχι. Με αποδεδειγμένο όφελος που πλησιάζει το 50% δεν υπάρχει δικαιολογία, για να μην τοποθετήσεις TΩΡΑ ένα LPG κιτ.

Το παραπάνω παράδειγμα δεν είναι τυχαίο, αλλά πραγματικό όπως αποδείχθηκε από τη σχετική δοκιμή του AutoΤρίτη. Με το test drive αυτοκίνητο της AUTOGAS TSOPELOGIANNIS (Nissan Micra K13 1,2) καλύφθηκε μια διαδρομή 244 χλμ., που περιελάμβανε όλα τα οδηγικά μοτίβα (πόλη, ταξίδι, επαρχιακό δίκτυο). Την πρώτη φορά η διαδρομή έγινε με καύσιμο τη βενζίνη και το συνολικό κόστος ήταν 23,2 ευρώ ή 0,095 ευρώ ανά χλμ*. Τη δεύτερη φορά η διαδρομή έγινε με LPG και τον ίδιο ρυθμό κίνησης, αφού φυσικά πατήθηκε το ειδικό κουμπί και σε κλάσμα δευτερολέπτου η λειτουργία του κινητήρα βασίστηκε στο «μαγικό» αυτό καύσιμο.

Το αποτέλεσμα; Κόστος διαδρομής 12,9 ευρώ ή 0,052 ευρώ ανά χλμ**. ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Και αν το ήδη οικονομικό Nissan Micra γίνεται ακόμη πιο οικονομικό, φανταστείτε το όφελος σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα με μεγάλου κυβισμού κινητήρες!



Το υγραέριο LPG είναι Νο1 λύση για οικονομία. Με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καμία μεταβολή στην απόδοση: Μετρήθηκαν οι εν κινήσει επιδόσεις του Nissan Micra και τα δορυφορικά ηλεκτρονικά όργανα του AutoTρίτη δεν έδειξαν καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ βενζίνης και LPG.

Top πρόταση της αγοράς από ΑUTOGAS TSOPELOGIANNISτο εξειδικευμένο προσωπικό της οποίας έχει τεράστια εμπειρία με 25.000 και πλέον εγκαταστάσεις, όλες απόλυτα αξιόπιστες. Αλλωστε η AUTOGAS TSOPELOGIANNIS έχει πιστοποιημένη ποιότητα υπηρεσιών με την σφραγίδα της TUV Austria και είναι η μοναδικήεταιρεία με εξειδικευμένα κέντρα after sales service. Αυτά μπορούν να φροντίζουν αυτοκίνητα με LPG-CNG και να δίνουν λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά σε συστήματα άλλων εγκαταστατών.

Η ΑUTOGAS TSOPELOGIANNIS είναι αναμφίβολα η μόνη σίγουρη επιλογή για την εγκατάσταση LPG-CNG. Με έως 15 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ η πρόταση υπόσχεται «Οικονομία και Αξιοπιστία ME AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ».

* Μέση τιμή αμόλυβδης 1,535 ευρώ/λτ. 
** Μέση τιμή LPG 0,834 ευρώ/λτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
moto