Το υγραέριο LPG είναι Νο1 λύση για οικονομία και η AUTOGAS TSOPELOGIANNIS η Νο1 επιλογή για την τοποθέτηση ενός αξιόπιστου και αποδοτικού συστήματος υγραεριοκίνησης LPG.

    Συχνές ερωτήσεις για το υγραέριο

    29.524 Επισκέψεις στο άρθρο

    Είναι ασφαλές το όχημα μετά από την εγκατάσταση υγραερίου;
    Σε κάθε περίπτωση, ένα αυτοκίνητο που μετατρέπεται σε υγραεριοκίνητο παραμένει ασφαλές, καθώς και εφόσον όλα τα εξαρτήματα έχουν περάσει ανάλογα τεστ και έχουν λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
     
    Υπάρχει κίνδυνος έκρηξης του αυτοκινήτου μετά από σύγκρουση ή φωτιά;
    Όχι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος έκρηξης αφού υπάρχουν ειδικές βαλβίδες και συστήματα ασφαλείας που φροντίζουν για αυτό.
     
    Τι οφέλη έχουμε από τη χρήση του υγραερίου;
    Σε γενικές γραμμές, επιτυγχάνεται πραγματική οικονομία της τάξης έως και του 50% ανάλογα με τον τύπο του αυτοκίνητου και τα χιλιόμετρα που διανύετε ετησίως, μειωμένες εκπομπές ρύπων, μακροζωία του καταλύτη και των εξαρτημάτων του κινητήρα.
     
    Ο κινητήρας χάνει σε απόδοση;
    Με τα τελευταίας γενιάς συστήματα υγραερίου, ο κινητήρας διατηρεί ακριβώς ίδιες τις τιμές της ιπποδύναμης και της ροπής και άρα δεν χάνει σε απόδοση ή επιδόσεις.
     
    Τι είδους δεξαμενή υγραερίου μπορώ να επιλέξω;
    Υπάρχουν κυλινδρικές και σε σχήμα της ρεζέρβας δεξαμενές υγραερίου, η χωρητικότητα των οποίων κυμαίνεται από τα 30 έως τα 120 λίτρα. Η τελική επιλογή βρίσκεται στο χέρι του ιδιοκτήτη του οχήματος και φυσικά εξαρτάται από το διαθέσιμο χώρο.
     
    Πόσος χρόνος χρειάζεται να παραμείνει το αυτοκίνητο στο συνεργείο για την όλη εγκατάσταση;
    Η εγκατάσταση ενός συστήματος υγραερίου γίνεται σε 1-2 ημέρες ανάλογα με τον τύπο του οχήματος. Επίσης, προτού προβείτε σε αυτήν, καλό είναι να έχετε κάνει ένα καλό σέρβις του αυτοκινήτου.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    BRIDGESTONE TURANZA 6
    test center