Ένα από τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης ενός κιτ LPG στην AUTOGAS TSOPELOGIANNIS είναι η εντυπωσιακή αύξησης της πραγματικής αυτονομίας, που εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 χλμ.

    Κερδίζεις ευρώ, όχι αστεία!

    29.527 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ένας μέσος οδηγός διανύει σε ετήσια βάση περίπου 15.000 χλμ. και έστω πως το αυτοκίνητο του παρουσιάζει μέση κατανάλωση βενζίνης 8,0 λτ/100 χλμ. Στην περίπτωση του υγραερίου η συγκεκριμένη τιμή κατανάλωσης αυξάνεται περίπου 10% περίπου και διαμορφώνεται στα 8,8 λτ./100 χλμ. Ωστόσο, για την κίνηση με υγραέριο ο οδηγός του παραδείγματός μας, θα χρειαστεί σε ετήσια βάση 1.100 ευρώ**, τη ίδια στιγμή που το κόστος κίνησης με αμόλυβδη διαμορφώνεται στα 1842 ευρώ*. Aρα, σε ετήσια βάση, το όφελος διαμορφώνεται στα 742 ευρώ.

    Είναι λοιπόν προφανές πως όχι μόνο θα αποσβέσει τα χρήματα που έδωσε για την τοποθέτηση του κιτ υγραερίου μέσα στο χρόνο πάνω, αλλά θα βάλει και ευρώ στην τσέπη, αφού η τοποθέτηση ενός κιτ LPG στην AUTOGAS TSOPELOGIANNIS ξεκινά από τα 499 ευρώ. To όφελος για τον καταναλωτή πολλαπλασιάζεται, όταν πραγματοποιεί αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο ή όταν έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο με υψηλή κατανάλωση.

    * Μέση τιμή αμόλυβδης 1,535 ευρώ/λτ. 
    ** Μέση τιμή LPG 0,834 ευρώ/λτ.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Mercedes
    test center