ΛΕΑ: 922 παραβάσεις σε 5 ημέρες στην Αττική

ΛΕΑ: 922 παραβάσεις σε 5 ημέρες στην Αττική

3.112 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

922 παραβάσεις της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) βεβαίωσε η Τροχαία σε πενθήμερη «σκούπα» που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στην Αττική.

Μπαράζ ελέγχων στη Λ.Ε.Α. - 922 παραβάσεις σε ένα 5ήμερο

Χωρίς δίπλωμα για δύο μήνες και πινακίδες κυκλοφορίας έμειναν 922 οδηγοί το πενθήμερο 09/05/2022 έως την 13/05/2022. Κατόπιν εντολής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, την περασμένη βδομάδα εντάθηκαν οι έλεγχοι από την Τροχαία για παραβίαση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έλεγχοι σε Αθηνών-Κορίνθου, Αθηνών-Λαμίας και Αττική Οδό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Αττικής και συγκεκριμένα στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου (Ν.Ε.Ο.Α.Κ.), στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Ν.Ε.Ο.Α.Λ.) και στην Αττική Οδό. Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου ελέγχου βεβαιώθηκαν συνολικά 922 παραβάσεις μόνο για κίνηση στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Θα ενταθούν οι έλεγχοι

Μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου ο Τάκης Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των ελέγχων της Τροχαίας Αττικής και ζήτησε αυτοί να ενταθούν, ιδίως για παραβιάσεις των Λ.Ε.Α., οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα-ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto