Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

H πιο σημαντική αναβάθμιση που έχει η νέα έκδοση είναι το Quaife μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για τους μπροστινούς τροχούς.

Ο εσωτερικός διάκοσμος απαρτίζεται από χειρόφρενο και λαβές στις πόρτες από ανθρακόνημα ενώ είναι εφοδιασμένος με το RS2 πακέτο.

Η RS Limited Edition είναι διαθέσιμη σε Race Red ή Νitrous Blue χρώμα.

Limited edition για Ford Focus RS(+vid)

3.045 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2017

Η Ford παρουσίασε σήμερα την Limited Edition έκδοση για το Focus RS. Δείτε τι περιλαμβάνει!

 
Οι τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο ότι η Ford ανέβαλε τα σχέδια της για το RS500, κατά πάσα πιθανότητα επειδή η αυτοκινητοβιομηχανία δούλευε πάνω σε μια νέα έκδοση για το Focus RS. Σήμερα λοιπόν αποκάλυψε την RS Limited Edition που θα γίνει διαθέσιμη από τα τέλη του 2017.

H πιο σημαντική αναβάθμιση που έχει η νέα έκδοση είναι το Quaife μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για τους μπροστινούς τροχούς, που επιτρέπει θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να γίνει πιο ευέλικτο στις στροφές και να πετυχαίνει μάξιμουμ επιτάχυνση κατά την έξοδο από τις γωνίες. Η νέα έκδοση θα είναι εφοδιασμένη και με συστήματα που είναι εξοπλισμένο και το εργοστασιακό Focus RS, όπως τετρακίνηση και δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους συμπλέκτες (ένας σε κάθε άξονα) που ελέγχουν την κατανομή ροπής εμπρός/πίσω, ενώ υπάρχει δυνατότητα κατανομής ροπής μεταξύ των δύο πίσω τροχών (torque vectoring). 
 
Η RS Limited Edition είναι διαθέσιμη σε Race Red ή Νitrous Blue χρώμα και χαρακτηρίζεται από την μαύρου χρώματος οροφή με πίσω αεροδυναμικό σπόιλερ ενώ τα εμβλήματα RS είναι παρόντα σε όλο το αμάξωμα. Τέλος, το μοντέλο εξοπλίζεται και με 19 ιντσών τροχούς με μπλε χρώματος δαγκάνες.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, παρατηρούμε τα ανθρακονημάτινα φινιρίσματα στο χειρόφρενο και στις λαβές των θυρών ενώ η καμπίνα είναι εφοδιασμένη με το RS2 πακέτο που περιλαμβάνει μαύρο δέρμα RECARO, Miko-Dynamica δέρμα suede με ανθρακονημάτινες ραφές και θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι.

Στο μηχανικό του σύνολο θα δούμε τον 2.3 λίτρων κινητήρα Ecoboost απόδοσης 350 PS με 440 Nm ροπής τα οποία είναι διαθέσιμα από τις 2.000 έως τις 4.500 σ.α.λ.

Η Ford θα κατασκευάσει μόνο 1.000 τέτοια αυτοκίνητα για την αγορά των ΗΠΑ και άλλα 500 για τον Καναδά.
 

Tags: FORD, RS, QUAIFE