Ο Nίκολας Μπέρναρντ είναι Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Audi.

Ο Nίκολας Μπέρναρντ είναι Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Audi.

«Εν αναμονή του Audi Q2»

30.303 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2016)

Στο πλαίσιο του ταξιδιού μας στο Ίνγκολσταντ, ο Nικόλας Μπέρναρντ, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Audi μας μιλά για τα σχέδια της εταιρείας: 
«To ταξίδι αυτό που πραγματοποιήσαμε στη Γερμανία είχε δύο πλευρές. Η μια είναι αυτή που γνωρίζει ο κόσμος, δηλαδή η τεχνολογία. Είδαμε τις γραμμές παραγωγής και πως φτάνει το τελικό προϊόν στον καταναλωτή. Η άλλη πλευρά είναι το σπορ σκέλος της μάρκας. Επίσης, δείξαμε την προοδευτικότητα της μάρκας μέσα από το design. 
Η Audi έχει πολύ μεγάλη τεχνολογία, την οποία έχει αντλήσει μέσα από τους αγώνες, οι οποίοι είναι μέρος της εξέλιξης. Οι καταναλωτές αναγνωρίζουν την αναμφισβήτητη ποιότητα της Audi. Αυτό το μήνα λανσάραμε το νέο Audi Α4 που ήδη δείχνει να πηγαίνει πολύ και μας γεμίζει με αισιοδοξία για την πορεία του. Πρόκειται για ένα ιστορικό αυτοκίνητο για τη μάρκα και αρκετοί ιδιοκτήτες παλαιότερων γενιών, περιμένουν να το αντικαταστήσουν με το καινούργιο. Σε λίγους μήνες έρχεται και το νέο A4 Allroad, με λογικούς κυβισμούς. Φυσικά στα τέλη της χρονιάς έχουμε το νέο Q2 που αποτελεί ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο δεν αντικαθιστά κάτι άλλο. 
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητα που συνδυάζει χαρακτηριστικά από διάφορες κατηγορίας (SUV, Crossover, πόλης). Στην πραγματικότητα είναι ένα σχήμα πολύ πρωτότυπο και νεανικό, το οποίο θα φέρει νέο κοινό στη φίρμα. Είναι κάτι καινούργιο για την αγορά. Το μοντέλο έρχεται το Νοέμβριο στην Ελλάδα, θα διαθέτει και κινητήρα 1,0 TSI και πιστεύουμε ότι μπορεί να πουλήσει 600-700 κομμάτια το χρόνο». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

EUROINS PASXA
KIA