• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ικανότατο είναι το Jeep Renegade στην προσπέλαση εμποδίων. Η μαλακή και με μεγάλη διαδρομή (αναλογικά) ανάρτηση και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι οι σύμμαχοί του.

Tα προστατευτικά πτερύγια στην ποδιά, περιορίζουν το ύψος του Renegade από το έδαφος, ωστόσο είναι ελαστικά και δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς. Η ποδιά προστατεύει το κάτω μέρος της μηχανής.

Jeep Renegade: Jeep σημαίνει περιπέτεια

354.235 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/4/2019

Το Renegade είναι ένα από τα ικανότερα μικρά crossover, τιμώντας με τις δυνατότητές του την Jeep. Είναι σαφώς πολύ πιο πολιτισμένο στην τελευταία του γενιά και εστιασμένο για χρήση σε όλα τα terrain, αυτό ωστόσο δεν του στερεί το δικαίωμα να διακριθεί ανάμεσα στα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας όσον αφορά σε εκτός δρόμου διαδρομές. Η αυξημένη διαδρομή της ανάρτησης σε συνδυασμό με την μαλακή της ρύθμιση, το έβγαλε με ευκολία από τις δοκιμασίες που το υποβάλλαμε, ενώ παρά την απουσία 4κίνησης και το αυξημένο του σχετικά βάρος, δεν κόλλησε πουθενά. Μοναδικό «τρωτό» σημείο στις πιο δύσκολες δοκιμασίες, ήταν η επαφή των προστατευτικών στοιχείων της μάσκας (σ.σ. για το εκτόπισμα του νερού σε υδάτινα κωλύματα) τα οποία αν και έχουν κάποια ελαστικότητα, είναι πολύ πιθανό να καταστραφούν μαζί με την ποδιά σε δύσκολα και σκληρά εδάφη αν επιμείνεις και δεν περάσεις προσεκτικά. Οι κλίσεις πάντως είναι περιορισμένες και οι εμπρός κινητήριοι τροχοί -και παρά τα συμβατικά ελαστικά- προσφέρουν καλή πρόσφυση, ενώ το αυτόματο κιβώτιο συμπληρώνει τον ευχάριστο χαρακτήρα του. 

Η γνώμη του ειδικού 
Δεν προβληματίζει γενικά και έχει καλή κίνηση στα υδάτινα κωλύματα, αλλά τα σπόϊλερ της μάσκας εμπρός χαμηλά, το περιορίζουν αφού «βρίσκει» συχνά κάτω. Στη ράμπα αν και σπινιάρει αρκετά, προχωράει εύκολα μέσω της μεγάλης διαδρομής της ανάρτησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια