Μercedes-AMG C 63 «ζωγράφισε» το έμβλημα της Audi (+vid)

2.208 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2020)

Eπίθεση φιλίας στην Audi έκανε η Mercedes, βάζοντας την C 63 να κάνει donuts για να σχηματίσει στην άσφαλτο το έμβλημά της. Δείτε τα απολαυστικά video.


Ήταν 28 Μαρτίου του 2020 όταν η Audi κάλεσε τους φίλους της σε όλο τον κόσμο να της στείλουν εικόνες, σκίτσα και βίντεο μέσα στα οποία οι τέσσερις κύκλοι του εμβλήματος της φίρμας θα δίνει το παρών σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Το Four Rings Challenge, όπως ονομάστηκε, είχε μεγάλη επιτυχία όπως θα δείτε στο video παρακάτω, αφού οι φίλοι της μάρκας έστειλαν πολλές δημιουργίες της με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η Mercedes συμμετείχε και αυτή σε αυτό που ζήτησε η Audi και έβαλε μια AMG C 63 να κάνει donuts δημιουργώντας απεικονίζοντας το έμβλημα της φίρμας από το Ingolstadt στην άσφαλτο. Μάλιστα, η Mercedes πόσταρε την προσπάθειά της στα social media λέγοντας: «Αudi, δεχτήκαμε την πρόκληση. Αφού το ίδιο πάθος μας ενώνει, δες την δημιουργία μας. Ελπίζουμε να σου αρέσει το αποτέλεσμα».

Η Mercedes εξέπληξε πολλούς με αυτή την κίνησή της και ίσως περισσότερο από όλους την Audi, αφού ακόμα δεν έχει απαντήσει στο φιλικό μήνυμα που έλαβε από τον μεγάλο ανταγωνιστή της.
 

Toyota
moto