Συνολικά 10 διαφορετικά μοντέλα θα συναρμολογούνται στο εργοστάσιο και θα απασχολεί περίπου 12.500 εργαζόμενους.

Συνολικά 10 διαφορετικά μοντέλα θα συναρμολογούνται στο εργοστάσιο και θα απασχολεί περίπου 12.500 εργαζόμενους.

Mercedes-Benz στη Βρέμη

2.228 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2016)

Σε επένδυση 750 εκατομμυρίων ευρώ προχωρά η Mercedes-Benz στο εργοστάσιό της στην Βρέμη, προσθέτοντας δυο ακόμα νέα μοντέλα στην γραμμή παραγωγής του και εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις του. Ποια μοντέλα αφορά;

Στα πλαίσια της συνέχισης του προγράμματος μετασχηματισμού των

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

γραμμών παραγωγής της Mercedes-Benz που συμφωνήθηκε στοσυμβούλιο των εργαζομένων της το 2015, προχωρά ένα βήμα παρακάτω. Αποφάσισε ναπροσθέσει άλλα δυο νέα οχήματα στην γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο της Βρέμης.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το πρώτο από αυτά, θα είναι η νεοπαρουσιασμένη GLC Coupe, που γιόρτασε τηνπαγκόσμια πρεμιέρα της στην Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα. Την GLC θα ακολουθήσει προς το τέλος τουχρόνου στο ίδιο εργοστάσιο η C-Class Cabriolet, φτάνοντας τονσυνολικό αριθμό των 10 διαφορετικών μοντέλων που θα συναρμολογούνται στο ίδιοεργοστάσιο, αναγκάζοντας την εταιρία να αυξήσει το προσωπικό του κατά 200 νέουςεργαζόμενους.

Η συγκεκριμένη κίνηση για την παραγωγή και άλλων μοντέλωνστο εργοστάσιο της Βρέμης, αποτελεί ένα μέρος μιας επένδυσης 750 εκατομμυρίωνευρώ, για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των εγκαταστάσεων του εργοστασίου.Στο εργοστάσιο αυτό η Mercedes-Benz απασχολείπερίπου 12.500 εργαζόμενους, αποτελώντας πολύ σημαντικό οικονομικό παράγοντα τηςπεριοχής.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto