5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με ικανή απόσταση από το έδαφος και επιλογή Trail από το σύστημα παραμετροποίησης, το Puma μπορεί να κινηθεί με άνεση και σε πιο κακοτράχαλες διαδρομές.

Το χαίρεσαι στο δρόμο αλλά & με την παρέα

25.967 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2021)

Χαίρεσαι την οδήγηση ακόμα και μέσα στην πόλη

Η σπορτίφ αισθητική του Ford Puma περνάει και στο εσωτερικό, με το flat-bottom τιμόνι, τις δερμάτινες επενδύσεις, τις ενθέσεις αλουμινίου και τις κόκκινες ραφές. Στοιχεία που δένουν ιδανικά με το νεανικό διάκοσμο του Puma, στον οποίο ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής και ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών του SYNC3 συστήματος infotainment. Πέρα από τα παραπάνω στο Puma προσφέρει 4.000 ευρώ επιπλέον εξοπλισμό στη βασική ST-Line έκδοση με μια υπερπλήρη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ζάντες αλουμινίου, κεντρική οθόνη αφής, όλους τους απαραίτητους αυτοματισμούς και το modem FordPass Connect για πλήρη διασύνδεση με το αυτοκίνητο.  Όλα αυτά συμβάλουν στην ευχρηστία του Ford Puma μέσα στην πόλη, όπου ούτως ή άλλως είναι ευέλικτο χάρη στις compact διαστάσεις του, που όμως σε καμία περίπτωση δεν επιβαρύνουν την ευρυχωρία του. Απεναντίας, η καμπίνα του Puma είναι αρκετά ευρύχωρη, ώστε να φιλοξενεί άνετα 4 ενήλικες χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις. 

Γεμίζοντας με πάγο το Mega Box κάτω από τον κανονικό χώρο αποσκευών απολαμβάνεις κρύα ποτά στις αποδράσεις!

Γεμίζοντας με πάγο το Mega Box κάτω από τον κανονικό χώρο αποσκευών απολαμβάνεις κρύα ποτά στις αποδράσεις!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Πας παραλία με κρύα ποτά

Το Puma όμως το απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακα μιας και μετατρέπεται σε μέσο απόδρασης. Με ικανή απόσταση από το έδαφος και επιλογή Trail από το σύστημα παραμετροποίησης, το Puma μπορεί να κινηθεί με άνεση και σε πιο κακοτράχαλες διαδρομές. Οι χομπίστες θα ενθουσιαστούν με τον τεράστιο χώρο αποσκευών, που με 456 λτ. είναι μεγαλύτερος και από αυτόν μοντέλων μεγαλύτερης κατηγορίας (C-SUV). Και επιπλέον υπάρχει στον πάτο του χώρου αποσκευών το αδιάβροχο MEGABOX με χωρητικότητα 80 λτ.. Αυτό, εκτός από έξτρα χώρο αποθήκευσης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως παγοθήκη για να κρατήσεις κρύα τα ποτά της παρέας σε μια εκδρομή. Μετά ανοίγεις τη σχετική τάπα και το αποστραγγίζεις ή το πλένεις κιόλας…
 

Η γνώμη μας

Το Puma είναι ένα σύγχρονο και μοντέρνο μικρό SUV με πολλαπλά χαρίσματα, τα οποία καθιστούν το SUVάκι της Ford, ικανό για όλα. Ευχάριστο στην οδήγηση, ασφαλές, τεχνολογικά προηγμένο, πρακτικό, ικανό και «φορτωμένο» με πλούσιο εξοπλισμό είναι μια επιλογή που μπορεί να σε συντροφεύει όλη την εβδομάδα ικανοποιώντας κάθε γούστο και επιθυμία σου.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center