NORATEX : Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κυριαρχήσουν

1.847 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2021)

Το μέλλον στην αυτοκίνηση είναι ηλεκτρικό! Το νέο καύσιμο θα παράγεται από μία συστοιχία μπαταριών λιθίου, οι οποίες θα πρέπει να φορτίζονται τακτικά. Πόσος χρόνος όμως θα χρειάζεται για να "γεμίσουν" και ποιοι φορτιστές είναι οι κατάλληλοι; Εύλογες απορίες στις οποίες απαντά ο Κος Γεώργιος Χριστοδούλου , Διευθύνων Σύμβουλος της NORATEX ABEE.

Η εποχή που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα υπερισχύσουν αριθμητικά στους δρόμους του πλανήτη πλησιάζει. Η ηλεκτροκίνηση κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα της αγοράς, με τέτοιους ρυθμούς που ούτε οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν πριν από λίγα χρόνια. Μάλιστα σε πολλές χώρες, οι κυβερνητικές εντολές επιταχύνουν ακόμα περισσότερο την αλλαγή.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Το κοινό λοιπόν θα αποκτήσει ισχυρά κίνητρα για να αγοράσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο,ωστόσο υπάρχουν πολλές απορίες! Μία από αυτές αφορά τις μπαταρίες και την φόρτιση τους.

O κ. Γεώργιος Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος της NORATEX ABEE απαντά σε όλα τα εύλογα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω από την φόρτιση των μπαταριών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ας δούμε τι μας είπε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green